Pánové, tak jsem se přestěhoval. V rámci stěhování jsem požádal stávajícího providera, zda je možné mít jejich připojení i v místě nového bydliště, prý no problem, přišli zapojili, odešli. Podotýkám, že můj provider se jmenuje Numeri (
najdete na netu) tady je mé
připojení pod názvem Turbo 2000. V bytě kde jsem bydlel do tedˇ jsem měl stejné připojení na DSL.cz jsem měl rychlost připojení od 1,4 do 1,8 Mega, rychlost stahování od 200 do 300 Kilo a průměrný ping byl pod 100, pokud nebyly problémy (které ze začátku byly pingy přes 400 a snad po třech měsích nejruznějších dohadů a e-mailů, vyměnili hardware a vše začalo šlapat jak má).
Jak víte mohl jsem si dovolit hostovat na Airforce War 16 hráčů a šlo to.
Jaké je, ale mé rozčarování teď !
Mám stejné připojení, tedy Turbo 2000 a představte si, že tohle dvoumegové připojení mi teď běhá na rychlosti
360kilo stahuje
41kily a ping lítá přes
300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mimo jiné mi bylo řečeno, že můžu být rád, že po mně nechcou sankce za odstoupení od smlouvy (nechápu proč jsem u nich třetí rok, sám jsem jim "dohodil" několik dalších klientů, jen jsem se dvakrát stěhoval a navíc jsem jim i přes problémy zůstal věrný).
Uvítal bych vaší radu, klidně i právní, jak pokračovat dál v boji s touto firmou, jejiž majitel, těží z majoritního podílu na trhu s internetem v našem městě Valašské Meziříčí a přestala ho zajímat spokojenest zákazníků.