313_Nevo píše:
Letka_13/Kukulo píše:
Kampan ma momentalne "prazdniny", kedy sme ju prerusili. Podla poslednych sprav vsak kolego co tvoril misie uz nema tolko casu, takze musime najst nahradne riesienie a predoslu cast kampane uzavriet.
Chcem sa teda spytat, ako to vyzera, co sa teda momentalne lieta?
Letka_13/Kukulo píše:
Riadene strely --- no, tie su v histomode skor pre zabavu. V koreji ich nepouzivame. Strelu treba naprv 30s "zhavit". Ak to nedodrzite, mate dalsich 30s. Rachejtla potom bzuci a ked sa zamera na ciel zmeni zvuk a vy odpalujete. Ide o infra rakety.
Bude Vietnam?
mal som svajbu pred tyzdnom, takze mi ziadny cas nevysiel na organizovanie cohokolvek okolo Ila, ani len na kratky polet na Black Panthers ci inde. Viem ze Mechan organizoval nake treningy, ale o ucasti nemam info. Okolo novej verzie Histomodu panuje zmatok, cosik sa im polamalo. Takto schaosene veci okolo Korea modu este snad neboli.
Ale nevadi. Pomaly sa dostavam do normalnych kolaji doma, takze si musim nacitat co sa to deje, napisat francuzom ako to vidia a dame to dokopy aby sme mohli lietat vo vacsom pocte.
Vietnam sa zo strany Histomodu aktualne neplanuje, projekt F-100 stagnuje. "Konkurencny" 1956 Jet Era od Aviator Mod Teamu ma nejake ambicie smerom k Vietnamu, tak sa uvidi.