Gladiátors, dodatek:
Jax a Hide mi řekli, že je kluci od IronSky je požádali o trénink. Lítali s nimi a dá se říct, že je školil.
Předevčírem jsem s nimi taky s Jaxem lítal. Přesněji s Kabutem a Normanem.
Já lítal s Kabutem a neměl jsem s ním sebemenší problém, Jax s Norrmanem už to tak lehké neměl, no vyměnili jsme se a Norman po páru prohrách odešel.
Zůstal jsem sám s Kabutem. Po chvíli mi jej bylo líto, že pořád prohrává, tak jsem mu trochu poradil, jak lítat na energiji, jak ji nazbírat při točení, kdy použít klapky kdy si pohrát s tahem.
Včera příjdu z práce a kluci hned, že Kabuto jim dává na prdel. Dal jsem si s ním páru letů a ejhle, úplně jiný pilot. Měl jsem pocit, že lítám sám proti sobě
Do toho mne kontaktoval Norman jak prý mám nastavený Joy, no postnul jsem mu vše.
Pořád mi vrtalo hlavou, proč ti kluci chtějí trénovat, vždyť přece vypadli. No jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že postoupili do semifinále a navíc přes MNS co nás vyřadili!!!
Tady je pavouk:

Včera dokonce vypadli naši kámoši z JG1. Vyřadili je LK, které jsme měli ve skupině.
Co z toho plyne?
1. Nerozumím tomu co jsme prováděli proti MNS, když je Ironsky porazili a my ne (jenom ve střelbě to nebylo, že by psychika?)
2. Nejsme tak špatní, měli jsme těžký los
3. Musíme dál trénovat, k vrcholu je jen krůček
Doufám, že vás ostatní naše zkušenost naladí a přidáte se k nám k lítání War Thundera.
Už jenom proto, že jsme si udělali jméno a bylo by škoda, abychom to nevyužili. Navíc se blíží doba, kdy začne globální válka a budeme potřebovat nové piloty a hlavně ty zkušené na výcvik nováčků.
Jinak vítám zpět Vinkiho