Mozna to nikoho zajimat nebude, pokud ano tak se to pokusim vysvetlit.
Kdo dane forum neznate tak to ani nectete
Jiz drive se mi nektere Alveho zpusoby zdaly nekorektni ale posledni vec mne presvedcila v nazoru, ze na tom foru nemam co delat. Drobna citace:
Citace:
Vsechno podstatny uz bylo receno a o to ostatni nestojim.
Vemte jako fakt, ze za sprosty, urazlivy, rasisticky apd. avatary o avatar do odvolani pridete, pohyblivej vam bude odstranen a pri opakovani taktez zakazan.
Toto tema je uzavrene, kdo s tim nemuze zit necht zmeni BB.
Pokud mi chcete este neco podstatnyho sdelit, pouzijte prosim PM.
Nezalezi v tuto chvili na tom, ze slo o fatalovy avatary, nejvice mne presvedcila ta predposledni veta. Je to jiz po nekolikate kdy Alve diskusi utne s tim, ze komu se to nelibi at odejde (=zmeni BB). Dokud na to lide nezacnou reagovat tak to bude pouzivat dale a stale si bude moci argumentovat, ze vetsina lidi s nim souhlasi.
Takovyto styl vydirani/jednani nazvete to jak chcete ja neakceptuji. Ano na foru se mi libilo a urcite to je pro mne ztrata ale za tuto ideu jsem ochoten ji podstoupit. Jsem ale ochoten udelat i vice proto abych podporil oostatni v boji (ano je to boj) proti teto tyranii.
Nabizim, ze pro provoz noveho fora zasponsoruju hosting (aktualne jsem schopen dat na to 200,- bez DHP mesicne - cena za 3GB prostor na
http://www.pes.cz) + nejakou levnou domenu (ev. s prispevkem nekoho jineho i nelevnou

) - proste vlozit prostredky do vzniku noveho plnohodnotneho fora. I tam by musel byt Admin, ale dali bychom dohromady nejake "stanovy" aby nemohlo dojit k takove totalite jako momentalne predvadi Alve.
Zaverem jen dodam, ze toto nepisu proto abych vyvolal zurivou diskusi ale proto, ze vim, ze cast z vas chodi tam i tam a muze se ptat, ale ja na simulatorech uz neodpovim. Kdo to berete jako extravaganci, pokus o zviditelneni, urazlivost atd. tak klidne, ale verte ze to tak neni.
Edit: dalsi Alveho vyjadreni (dokud neni smazano):
Citace:
Nevim jestli vetsina z vas nema nic lepsiho na praci, kazdopadne offtopicy ktery by me akorat pripravovali o dalsi cas proste rovnou mazu. Me se nelibi cela ta debata, kdybych to mel delat tak jak rikas ty, smazu to rovnou cely.
Takze pokud vam tu ubejvaj prispevky, je to proto ze nejsou k tematu a tudiz se s nima nebudeme zabejvat. Plati pro vsechny.