napsal sem na simulatory svuj posledni prispevek, jelikoz predpokladam ze ho smazou, dam si "zalohu" sem
Tohle je muj posledni prispevek tady, rad bych ale napsal neco k tomu, co tu hlasi Alve.
Ja a Numero:
Numero je mozna provokater, nevim, protoze ho neznam, ackoliv podle Alveho je to muj nejlepsi kamarad. Privedl jsem ho sem proto, protoze hazel na foru 313. odkazy na e-booky, tady upadala navstevnost temer k nule, proto mi prislo jako dobrej napad sem dotahnout nekoho, kdo ma alespon o sekci e-booku zajem.
Ted k tobe, Alve:
Po ostatnich chces, aby jejich prisevky davaly smysl a netocili se v kruhu. Chvalyhodnej zamer, jenze problem je v tom, ze jakmile prispevek nedava smysl tobe, je automaticky spatnej. Neberes ohled na to, ze nekdo jinej ho chapat muze.
Toceni se v kruhu u treba krestanskyho tematu ti nevadi, nebo do nej alespon nezasahujes, u koureni je to takovej problem, ze se musi dat ban. Nemeris vsem stejne.
Taky pises, ze te nebavi to tady administrovat, jak te to otravuje, atd., ale pravda je jina a je to zrejmy asi vsem uz pomerne dlouho. Ty se v tom vyzivaz, bavi te jednat z pozice sily, nevim jestli si tim kompenzujes neco z normalniho zivota a ani me to nezajima, ale na vedomi vem, ze tohle forum jsi privedl k upadku hlavne ty. Sice jsi ho skvele spravcoval po technicky strance, ale lidsky jsi ho dokurvil totalne. Seznam lidi kteri prestali chodit na tohle forum kvuli tobe je hodne, hodne dlouhej. Skoda.
Bylo by lepsi zkousnout nejaky ty spamboty, nez tvoje neustaly a jediny spravny "moudra".
Snazil jsem se bejt hodne dlouho korektni a brat to s nadhledem, ale uz je mi to u prdele. Ty stejne zacnes psat picoviny typu "za vsechno muze Fatale". Ty nedokazes priznat svoji chybu, vzdycky problem na nekoho hodis. Tohle tema je krasna nazorna ukazka ("A nehazej na nas tu saskarnu, tu spustil predevsim Fatale.") Nevim co jsem ti udelal, jestli te seru prisprostlyma obrazkama v sekci "Na vlastni nebezpeci" (ne kazdej je suchar jako ty a nekomu to muze prijit vtipny), nebo cim, ale kdykoliv muzes, zacnes me napadat (ikdyz ty napadas kazdyho). Mozna jsem pro tebe kontroverzni, nebo divnej, ty jsi pro mne ale debil. Takze asi tak.
Slater: snazil jsem se sem nalakat lidi, jeste o vejkendu jsem sem smeroval jednoho novacka z wb, myslel jsem si, ze aspon sekce e-booky by mohla bejt navstevovana, ale proste to nejde. Sry.
Tak tohle byl muj uplne posledni, 5117., prispevek (ci spise vylev) na tomhle drive skvelym foru. Howg, muzes me Alve zase v klidu zacit napadat.

Nebo se to "zahadne" ztrati?