Takže trocha reklamy a průzkum trhu:
Z důvodů přemnožení masožravé zvěře, se provádí nucený odstřel škodné pod heslem - Meziletkový polet aneb sundej si svého lvíčka. Pozor! Akce se zůčastní jen ti, co si jsou vědomi toho, že můžou být sežráni nebo nejsou ochránci zvířat. Uvědomuji si, že nejsme sice příslušníky Hubertova cechu, ale jako "Řezníci" jsme hned druzí na řadě, protože všichni v úvahu přicházející nimrodi se stali nezvěstnými.
Co získáte? Obdiv a uznání spoluletců, pochvalu za záslužný čin, který bude předáván od úst k ústům dalším generacím a případně kůži usmrcené zvěře jako trofej do obývacího pokoje.
Kdy to vše proběhne? To případní zájemci napište zde. Pro začátek navrhuji tento víkend, případně někdy v průběhu příštího pracovního týdne.
Jak to proběhne? Představa je asi taková, že za:
1. udělám nějakou coop misi (jestli budu mít čas nebo najdu jednu co jsem kdysi sesmolil), což vyžaduje spolehlivého hosta pro cca 16 lidí (to jsem optimista co?

) nebo
2. nám Blc hodí na server nějakou vhodnou mapu se všema érama z planesetu nebo ty na kterých se dohodnem předem a zahesluje ho na inkriminovanou dobu (Blcuuuu je to možné?).
Aby to nebyl nějaký chaos a bezuzdné vybíjení zvěře, typu padni komu padni nebo dělej si co chceš, vždyť jsme stejně vyšší vývojový stupeň takže stejně přežijem, tak navrhuji nějaká pravidla:
Akce by se mělo zůčastnit stejný počet aktérů na obou stranách, a protože masožravci se přemnožili a prý bude v každém případě do čeho střílet, závisí to na tom, kdo se přihlásí od nás. Takže zájemci hlaste se!
V případě coopky bude úkol dán "brífingem", v případě mapy na DF serveru bude nutné zajistit současný start ze dvou letišť, pro zhruba rovnocenné podmínky obou stran a stejná letadla pro jednu stranu. Jsem pro rok 44 a ne aby jste navrhovali nějaké tryskáče! Aby jsme se nehonili po všech čertech a ďáblech, tak letiště by měla být dostatečně daleko od sebe, aby jsme umožnili šelmám si trochu nastoupat (jinak by mohly být zbytečně podrážděné a takto je trochu ukolébáme) a ne zas tak daleko, aby si lítali ve stratosféře. Na to nemám čas ani náladu. Takže navrhuji Ardeny a sraz nad Houfalize (myslím, že je to přesně ve středu mapy) v nejkratším časovém úseku po startu. Pokud se soupeř nedostaví do dvou minut nad cíl po tom, co tam dorazí jedna ze stran, je automaticky vítěz ta statečnější, dorazivší strana. Po smrti jednotlivých herců tohoto představení se tito znovu nerodí, ale počkají na další kolo, bude-li nějaké.
Tak to je teď asi všechno, co mě tak pozdě v noci napadá.
Pro ty co se v tom textu ztrácejí, tak stručně:
Přihlas se! Napiš kdy můžeš letět a v čem by jsi chtěl letět!
Lovu zdar!
Pro kočkovité šelmy a zvlášť pro Wedge - případné podněty, návrhy a námitky (ty se ovšem nebudou brát v potaz) napište zde a klidně i seznam zvířat, které by měly být utraceny přednostně.

Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer