No ja som mal urcite ping vacsi nez 40, ale nikomu to nehovorte

Ale akcia super, dobre som si polietal, diki hosi. Maly report:
Prvy let - vyskovy cover bombrov - bol viacmenej kludny (v 4500m) az do momentu odputania z dovodu nedostatku paliva. Nasledoval let nad vlastne uzemie a hladanie pripadnych cielov, kedze som Numerovi slubil balonik

Objavili sme jeden, ktory ale podla Numerovych slov vzdy pri priblizeni sa k nemu zmizol

Numerove pokusy o znicenie holografickeho balonu si vsimla stvorica Fokkerov ktora ho napadla. Otto s Pipom mu prisli na pomoc a spustil sa kolotoc. Prisiel som trochu s oneskorenim, ale stale vcas
Zaznamenali sme par zasahov (nejake to unikajuce palivo) do sialene poskakujucich enemakov, ktori sa radsej odputali. Pokracovali sme na pristatie do Cach.
Druhy let sme prisli o Pipa (problemy s pripojenim). Takze sme leteli uz len v trojke zase coverovat bombre - Otto, Numero v Niuporte a ja v Spade. Otocili sme zeleznicnu stanicu a obzerali sa po pripadnych cieloch. Zbadali sme osamoteny bomber, ktory som identifikoval ako "ma to sede kridla, modry trup a motory blizko pri trupe". Numero z popisu vytusil ze ide o Gothu

Otto sa rozhodol zautocit, ja som mu robil spolocnost. Numero medzi tym objavil nas osamoteny bomber a ostal s nim. Takze uz tak oslabeni sme sa este rozdelili.
Otto presnou davkou zapalil Gothe motor. Samozrejme cover nenechal na seba dlho cakat a dostali sme sa do problemov. Otto musel odolavat presile a snazil sa unikat smerom k nasmu uzemiu. Stratil som s nim kontakt a nasiel som ho az po odpaleni svetlice. Aj napriek snahe som priletel uz neskoro. Zrovna ked som drtil spust Otto dostal smrtelnu davku (dufam ze to nebola ta moja

) a havaroval.
Chvilu som este bezcielne poletoval, v soku zo straty kamarata

, a potom letel opat na Cachy.
Numero po nudzovom pristati, ked pretocil motor, sadol opet do SE5 a vydal sa na volny lov. Ja som uz nemal sil na dalsi let.
Macher, Pegy, ako ste dopadli vy?