No bohužel jsem neviděl váš souboj, ale zato jsem zkouknul jiné týmy. Pegy má naprostou pravdu v tom, že je potřeba vyhrávat souboje stíhačů. Adler má naprostou pravdu, že je nutné aby štuky byly přesné a rychlé v ničení pozemáků. Jak jsem na to koukal tak většinou vítězí ti, co lépe odletí němce, bo za rusy mi to příjde jako rychlý útok šturmů na štuky, aby udělali co nejméně bodů, až následně útok na vlastní pozemáky, zde ale platí, že stíhači musí minimálně co nejdéle vydržet a udržet befa mimo šturmy. Samozřejmě lze provést i jiné taktiky, ale tato mi přišla nejčastější a ničivá. Mohlo by jít i všichni na štuky a pak si poradíme nějak s befkama. Za germány mi to příjde daleko těžší, zde se nabízí jen pár možností jak na ně. Bf útok na šturmy - musel by být rychlý, během tohoto útoku pak musí štuky likvidovat co se dá na zemi Bf na laviny - je pravděpodobné, že štuky dostanou velice rychle na prdel od šturmů, pokud se ovšem šturmy budou zabývat pozemákama, pak by to mohla být vhodná taktika, zde je ale nutné aby Bf laviny rozdrbaly. Pokud byste šli touto cestou, a pokud by na štuky šly šturmy, tak štukám (je-li to dovoleno) navrhuji pokusit se Šturmy taranovat. pak to ale zase zůstane na souboji Bf vs La. Co z toho plyne? Tak jako tak základem je to co píše Adler - Najít bitevníky! Dále, stíhači ať se bude realizovat jakákoliv taktika musí vyhrávat souboje, a počítejte s tím, že ty souboje budou dole a je jedno s čím poletíte a jakou taktiku zvolíte! ani laviny ani šturmy asi nahoru nevytaháte a Štuky si se šturmama těžko poradí. No a co se týče tréningu, ideál by byl tréning 8x8, ale to se asi nesejdete. Pak jak píše Pegy Trénovat stíhače, neboť útoky na pozemní cíle můžete trénovat individuelně. Za úvahu ještě stojí zkusit potrénovat šturmy, jako těžké stíhače, budete-li mít na to čas.
Omlouvám se za můj slovní průjem, a berte mě s rezervou.