Já celkem nespekuluji jak to bylo nebo nebylo s letovým modelem, na to nejsem fundovaný. SO je asi správně, ale nemůžu to říct jisto jistě, stejně jako ostatní, protože v tom nelítali. Jen mě štve, že když vydají mimo jiné jakoby opravný patch, tak opraví jeden typ letadla a to stěžejní pro červené do roku 42, ale neopraví chyby na straně jiné, i když se o nich ví. Pak akorát lidi naserou a ti se hádají na SVK nebo se vyprdnou na lítání. Měli to opravit najednou nebo počkat do příštího patche, který možná bude zase až za rok.
Možná to je věc pohledu, ale lítám to nějaký pátek a tak mi houby záleží jestli je ze Spita vidě čumák málo nebo více, který ty tak toužebně vyhlížíš. K realitě mě to nepřiblíží ani o píď. To spíš 6DOF, který tam nemáme. Pořád honíme jen pixely po obrazovce v teple pokoje, v pohodlném křesle. Takže to pro mne musí být hlavně zábava, tudíž nějakým způsobem stejně hratelné pro obě strany.
Jinak Vity, Spit V je těžší na lítání než třeba Bf109G-2. K přetáhnutí dojde bez varování na vyšší rychlosti než u Bf, v manévru ztrácí rychlost jednou tak rychleji a teď, protože má citlivější výškovku, ho jednodušeji zlomíš. (zatím se mi to on-line taky ještě nepovedlo, ale to příjde

) Takže Spit se musel umět stejně jako předtím, tak i teď. A jedinou výhodu, ještě k tomu pasívní, oproti modrým mu přiškrtili. Možná operujete servery jako AH, ale na obtížnějších akcích si na lepší piloty ani nevystřelíte.

Takže je Spit co do obtížnosti na tom podobně jako jiná letadla, jen ho máte víc natrénované.

Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer