kedze pouzivam v hrach rozhliadanie mysou, napadlo ma pouzit moju nevyuzitu webkameru na nejake to prilepsenie.
V DCS clovek potrebuje obcas pozriet za knipel, alebo za plynovku, ktore zakryvaju nejaky ten budik, alebo prepinac, tak ma napadlo vyuzit webku spolu s Facetrackom (FCT) na snimanie posuvnych pohybov hlavy v kokpite: doprava-dolava, hore-dole, dopredu-dozadu tzn. ziadne otacanie.
Za dalsie, skoda nevyuzit toho co dnes 6DOF kokpity ponukaju, predsa len zijeme v 21.storoci, ze

Stiahol som aktualnu verziu FCT v170 a nainstaloval. Nainstaloval som aj v170 hotfix. Spustil, zmackol tlacitko start a nechal bezat na pozadi a pustil DCS. Vsetko bezi bez nejakeho dalsieho ladenie, jedine co som odmapoval je snimanie otacania hlavy priamo v DCS a zvysil citlivost 2x v rovinach vlavo-vpravo, hore-dole.
Funguje to bezproblemovo. Cakal som nejake divoke instalovanie, ladenie a nastavovanie, ale nic sa nekonalo. Asi aj preto, ze nevyuzivam snimanie otacania, ale len snimanie posuvania.
Co pouzivate vy? Cital som, ze na snimanie otacania hlavy je lepsi momentalne Opentrack ako Facetrack. Opentrack umoznuje tiez snimanie tvare bez pouzitia diod. Mam v plane odskusat aj ten.