No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je pon pro 10, 2018 6:50 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2006 7:46 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
po veľmi krátkom premýšľaní nad apgrejdom PC, som sa dnes konečne dostal k objednaniu nových čriev do kompjútera ( teda do nového kompjútera :) )

Dúfam, že toto potiahne aj Boba s Vistou :)


Intel Core2 Duo E6400 2,13GHz 2MB 1066MHz 775pin BOX

Asus P5NSLI STD - nForce 570 SLi

Asus EN7950GX2/2PHT 1024MB, PCI-E

2X Geil DIMM 1024MB DDR II 667MHz Ultra (GX21GB5300SX)

Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM

+ nemalé dataily ( HD, skriňa, zdroj, mrazák ....)


TrackIR bude musieť počkať :oh:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2006 8:36 pm 
Offline

Registrován: úte črc 26, 2005 9:50 am
Příspěvky: 98
slušná mašinka, to musi dat BoBa i s Bobkem :lol:

_________________
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-R / dark four


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2006 10:25 pm 
Offline

Registrován: úte srp 09, 2005 8:23 am
Příspěvky: 97
Pekny, neco takovyho ted taky pripravuju. Snad jen, k Intel Core2 Duo se zakladni deska s nForce zrovna moc nedoporucuje. Ale snad ti to vsechno pobezi bez problemu.

Jen se ted nemuzu rozhoupat pro nejakou grafickou kartu uvazuju o Saphire X1900XT PCI-E

Na kolik te ten upgrade prisel?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon zář 25, 2006 11:41 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
oficialne na cca 55tis. neofic. ešte neviem :(

doporučuje, nedoporučuje !?

rozmýšľam aj nad touto Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965

Asuska je SLi :hmm:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 6:02 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 17, 2006 6:59 pm
Příspěvky: 398
Bydliště: Plzeň
313_Pycko píše:
po veľmi krátkom premýšľaní nad apgrejdom PC, som sa dnes konečne dostal k objednaniu nových čriev do kompjútera ( teda do nového kompjútera :) )

Dúfam, že toto potiahne aj Boba s Vistou :)


Intel Core2 Duo E6400 2,13GHz 2MB 1066MHz 775pin BOX

Asus P5NSLI STD - nForce 570 SLi

Asus EN7950GX2/2PHT 1024MB, PCI-E

2X Geil DIMM 1024MB DDR II 667MHz Ultra (GX21GB5300SX)

Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM

+ nemalé dataily ( HD, skriňa, zdroj, mrazák ....)


TrackIR bude musieť počkať :oh:


Když ti zbyde,tak můžeš postavit ještě jeden pro mě :mrgreen:

_________________
NEMYSLI NA SVOU BLONDÝNKU.NEUVIDÍŠ-LI VČAS FOCKE-WULFA,KTERÝ SUNDÁ TVÉHO KAMARÁDA,JSI ZLOČINEC!
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-T/ BlueFour
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 9:10 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
keby som tak toho mal aby mi " zbylo " !!! :hmm:

ale starý kompík dostane sestra, tak ju mozno dostanem na virtuálne nebo :hehe

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 12:30 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1136
313_Pycko píše:
oficialne na cca 55tis. neofic. ešte neviem :(

doporučuje, nedoporučuje !?

rozmýšľam aj nad touto Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965

Asuska je SLi :hmm:


No kdyz jde o nazor tak ja bych sel do te Gigabyte ;-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte zář 26, 2006 7:28 pm 
Offline

Registrován: úte srp 09, 2005 8:23 am
Příspěvky: 97
Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965

jo ta je k tomu procesoru fajn. Nevim jak poslednich par tejdnu ale jinak nebyla tahle zakladni deska k mani (skladem).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 3:46 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
dosku a procák už mám, grafika bude od GigaByte GV-3D1-7950-RH

a RAM Geil DIMM 1024MB DDR II 1066MHz Kit (GX21GB8500PDC)

grafika nie je v republike (Slovenskej) ešte ani jedna, zatiaľ :)

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 4:19 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
potom to bude vyzerať asi takto :

Obrázek


:lol: LOL

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 02, 2006 8:07 pm 
Offline

Registrován: úte srp 09, 2005 8:23 am
Příspěvky: 97
No ja ti nevim, nevim :roll:
je sice pekny ze pameti maj 1066MHz jenze ja bych dal radsi prednost casovani 4 a ne CL5
No a u ty grafiky taky nevim, kdyz se ti za to chce vyhazovat prachy tak proc ne :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 02, 2006 10:42 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
Tak želiezko už je doma :)

Intel Core2 Duo E6400 2,13GHz 2MB 1066MHz 775pin BOX

Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965

RAM 1G Kingston (zatiaľ)

Na garfiku ešte stále čakám, ukecali ( odporučili :) ) mi naj kartu od Gigabyte, ešte ani nieje v Europe ( nejak 7950 1024 GTX), zatiaľ mám požičanú 7300

Dal som tomu WIN XP SP2 Profesional x64, a ono to očividne šlape bohove rýchlo. CPU sa hreje na cca 30 st.C pri inštalácii vidlí to bolo 40 -42

Idem sa postiť do inštalácie ovládačov a iných potrebných softvarikov :cry:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř lis 08, 2006 4:40 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
:( :( :( Smutná to správa: fňuk, Gigabyte stiahol po vzore konkurencie (ASUS) grafiky GF 7950 GTX 1024. kua asi to chlapci prepískli.

Takže ešte dva dalšie týždňe čakať na GF 7900 GTX 512 :( fňuk

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 04, 2007 3:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
Hele lidi, potřebuju poradit. Po tom co je teď IL na DVD, tak jsem se rozhod koupit si nějaké DVDRW mechaniku do svého miláška. Zjistil jsem ovšem, že toho je mraky a nevím jaký si vzít. Jestli to je celkem jedno nebo si mám dát na něco pozor? Připojení je stejné jako u CD mechaniky? Prostě máte nějaké rady?

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 04, 2007 4:25 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 25, 2006 7:25 pm
Příspěvky: 114
Jesli máš novej počítač se SataII, tak se ohlížej na DVDRW mechaniky s tímto připojením. A jestli ne, tak DVD mechanika vypadá stejně jako CD mechanika. Jinak máš pravdu že toho je moc a špatně se vybírá... :? Nejlépe je kuknout někam na fórum o PC

_________________
Vadí mi, že někteří letci mylně zaměňují britské výsostné znaky za terčíky...
Můj milovaný domov http://brezhrad.webz.cz/
Atomic Bomb Video
http://video.google.com/videoplay?docid=4895174464466234645&hl=en
---------------------------------------------------
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-Q


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz