No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je sob črc 21, 2018 12:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2006 11:47 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Pánové, nechci kecy, že to je už hodněkrát obletované téma na SVK nebo tak něco.

BozzDovo nastavení mi naprosto "**urvilo" grafiku ve hře, takže teď vidím místo zaměřovače kulové s přehazovačkou ve tvaru šmouhy.

Potřebuju od vás nějaké ty nastavení, co máte v configu. Tzn. ukažte mi to tady vypsané, pokud budete tak hodní.

totálně se mi to rozhodilo a nechce se mi to instalovat znova celé.

Děkuji. SALUTE!

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2006 12:35 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 8:54 am
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha 5
No ale mel by si uvest sestavu a grafarnu. :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2006 2:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Athlon 2200XP + tuším
Radeon 9600 PRO SE 466Mhz
zatím 512 RAM

Stačí... potřebuju základní conf.ini co se objeví hned po instalaci šturma

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2006 2:25 pm 
Offline

Registrován: úte lis 22, 2005 10:17 am
Příspěvky: 549
Ffajtle, zkus nastavení od Blca, který se nachází v OTU - NASTAVENÍ OVLÁDÁNÍ.
Já mám Radeon 9200 a docela mě to pomohlo....neříkám, že vidim všechno a všude, ale je to lepší.

_________________
Lt. 1stCL/Wedge

5.Staffel - II. Schwarm - Weiße 9 +-


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 31, 2006 2:50 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Aha...tož díky

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 03, 2006 8:10 am 
Cau kluci. Prosim vas byloby mozne mne zaslat nejakej conf.ini z IL-2 FB+AEP+PF. Nemuzu jej nejak poradne nastavit. Mam AMD Sempron 3000+, GF 6600 128MB RAM, 1,5 GB RAM, 19" monitor Voda je porad hnusna placka s flekama a letadlo vidim az hodne blízko. Poznat co je to za typ se da az na vzdalenost 15 metru. Jinak je to porad jenom flek na monitoru. Uz jsem prolezl kdejakou stranku a predelal co se dalo, ale porad nic poradneho. Jo a moje adresa Doly_cz(zavinač)atlas.cz Diky moc.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 03, 2006 8:31 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
OK.... pošlu

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 03, 2006 8:47 am 
Diky.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 05, 2006 7:38 pm 
Moc vasklici prosim o ten config.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 05, 2006 7:44 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
uz jsem ho posilal jednou.. poslu znova.....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 05, 2006 8:56 pm 
Zatim mně nic neprislo. dresa je doly_cz@atlas.cz Diky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 05, 2006 10:37 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Možná by stálo za to ho hodit na naše stránky jako download, co ty na to Nukere?

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned bře 05, 2006 10:37 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
pošlu ti svůj ... je tam na houby grafika (je škaredá) , ale uvidíš toho hodně ...

PS: Tvůj email je "doly_cz@atlas.cz" ???

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 06, 2006 12:34 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 26, 2005 1:09 pm
Příspěvky: 438
pegasi
myslim že to je specificke podle toho kdo má aky HW ked tam zavesim config pre silnu HW zostavu tak niekomu to so slabšou kartou to bude skor robiť problémy.tiez zalezi či ma niekto ATI alebo NVidia a líta Ila na DirectX alebo open GL. -s-

_________________
"Húni- Hrrrr na ne!!!!"
---------------------------------------------------
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-N / yellow
ObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon bře 06, 2006 6:58 am 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1135
FF posli mi to a ja to hodim primo sem do teto diskuse na stazeni.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz