No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je stř črc 18, 2018 11:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 9:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Napájení..... v tom to bude....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 10:37 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:14 pm
Příspěvky: 858
313_Ffajtl píše:
Napájení..... v tom to bude....

Je to mozne, ale ked mu prejde cely 3D mark ?. Ja mam problem s napajinim a mne to hodi ciernu obrazovku, uplne kgrafiku vypne-

Skus Nevo 3dmark 5 a pozapinaj tam aj vyhladzovanie a tie ostatne kravinky, Nech ju to poriadne zatazi.

_________________
No. 313 (Czechoslovak) Fighter Squadron RAF
RY-X / Yellow Three
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 1:43 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
....Nevo a co ovladače?

Já například zjistil, že všechny Catalysty u ATI do AGP po verzi 7.7 nepodporují 3D aplikace!!! (proto mi nešel pořádně šturm a já kvůli tomu přeinstaloval celý komp a to hned 3x, poznat to bylo, tak, že přímo v Catalystech neproběhlo přetaktování)
..pro vlastníky ATI do AGP více info zde: http://www.cdr.cz/a/23246/2

....jo a poslední 8.1 se chovají stejně. Takže jsem s5 na 7.7 a kopírovat knihovnu (návod v článku z odkazu) se mi zatím nechtělo.

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 2:13 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Nie, v ovladacoch to nie je. Tiez ma to napadlo, ale nie. Normalne pouzivam forceware 91.47 a skusal som aj najnovsie 169.21 a bez zmeny. Som spat na 91.47.

Ak myslis Fajtliku, ze zdroj to nezvlada napajat, tak v tom to tiez nie je. Tiez ma to napadlo, ale nie. Odpojil som druhy disk, ventilator na skrini a bez zmeny.

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 3:54 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
313_Nevo píše:
Nie, v ovladacoch to nie je. Tiez ma to napadlo, ale nie. Normalne pouzivam forceware 91.47 a skusal som aj najnovsie 169.21 a bez zmeny. Som spat na 91.47.

Ak myslis Fajtliku, ze zdroj to nezvlada napajat, tak v tom to tiez nie je. Tiez ma to napadlo, ale nie. Odpojil som druhy disk, ventilator na skrini a bez zmeny.


...tak v tom případě mne napadá ještě jedna věc: FORMAT C

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 3:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
313_Paegas píše:
....Nevo a co ovladače?

Já například zjistil, že všechny Catalysty u ATI do AGP po verzi 7.7 nepodporují 3D aplikace!!! (proto mi nešel pořádně šturm a já kvůli tomu přeinstaloval celý komp a to hned 3x, poznat to bylo, tak, že přímo v Catalystech neproběhlo přetaktování)
..pro vlastníky ATI do AGP více info zde: http://www.cdr.cz/a/23246/2

....jo a poslední 8.1 se chovají stejně. Takže jsem s5 na 7.7 a kopírovat knihovnu (návod v článku z odkazu) se mi zatím nechtělo.


...tak už se mi chtělo a fungovalo to, jenže ve šturmu jsem měl míň fps v průměru o 10!!! Tak jsem s5 na 7.7 a přestávám expeimentovat (projebaný výkend)

Dotaz pro chytré: Co je to Sideband Addressing supported (disabled) protože to mi hlásí 3DMark. Jo a je to důležité nebo ne? Pokud ano, kde to mám zapnout?

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 20, 2008 9:34 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Ani format C to nie je. Tiez ma to napadlo, ale nie. To som robil ako tretiu vec, bez zmeny.

Ale uz som tomu prisiel na klb! :D
Bol to pretaktovanim CPU. Svojich povodnych 166x12.5=2075MHz som pocas taktovania grafarny svihol na 200x11=2200MHz.
Vratil som to na 166x12.5 a zas je vsetko OK. Ziadne pady do woken, ziadne restarty.
Divne na tom je, ze to nebolo teplotou procaku. Tu som sledoval a mal som nastaveny alarm. Teplota nikdy neprekrocila 55°. Bolo to tou hodnotou FSB. Nejak ten procak blbo komunikoval s RAM, alebo tak cosi.
Ale aspon viem, ze teoria o tom, ze vystavovanie grafarny vysokym taktom ju moze poskodit, bola chybna (samozrejme som sa pri tom pohyboval v limitoch ktore davali ovladace).

Ponaucenie: Vsetkeho vela skodi!
Som to s tym taktovanim prehnal. Taktoval som uplne vsetko a este k tomu na raz.
"Chcem vsetko a chcem to hned!" :mrgreen:

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 21, 2008 10:11 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Kedze chyba nebola v grafarne, tak jej davam zase nakladacku v RivaTuneri. :mrgreen:

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 22, 2008 5:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
313_Paegas píše:
Dotaz pro chytré: Co je to Sideband Addressing supported (disabled) protože to mi hlásí 3DMark. Jo a je to důležité nebo ne? Pokud ano, kde to mám zapnout?


Žádná reakce? Žádná chytrá hlava?

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: ned bře 23, 2008 1:20 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob bře 22, 2008 2:03 am
Příspěvky: 1
Paegasi, mám stejnou grafiku jako ty, ale s 256paměti. Pužívám Catalysty 7.7. Při BlackDeath mám průměr FPS kolem 40ti. Při rozlišení 1260x800(nebo tak nějak), AA i AF naplno. Vrtal jsem se s tím dlouho, ale víc se z toho vymáčknout nedá. Procesor a paměti už prostě víc nedovolí.

_________________
No. 311 (virtual) Squadron RAF
KX-L
Gold Three
Flight Sergeant

Obrázek

ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: stř dub 23, 2008 9:18 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Ako som sa dopracoval k rozliseniu 1280x960 v il2.

No vsetky moje starosti zacali tak pred styrmi mesiacmi, ... ked som si kupil novu grafarnu. :D
Zacal som nastavovat, prestavovat, prehrievat. Presiel som z 800x600 na vyssie mety. Ale Sturm ma nechcel pustit vyssie ako 1152x864 (dovtedy som ani nevedel, ze tam take vysoke rozlisenie vobec je). Chvilu som sa cudoval ze to uz nejde vyssie, ale potom som rezignoval. Skakal som medzi 1152x864 a 1024x768 a stale to nebolo ono.
Tak som potom definitivne zakotvil na 1152x864 a hodil si to "Windowed". Nech nemam tych 1152x864 bodov roplizlych na 1280x960 bodov LCD. Obraz ostry, to mi ale tiez nevydrzalo prilis dlho. Prestalo ma bavit skulit na maly zameriavac, zmurit na prtave lietadielka v zameriavaci.
A tak som sa zase prepol do "Full Screen" a tadaaaaaa ... 1280x960 sa zrazu ocitlo v ponuke rozliseni il2setup.exe No skoro som sa trochu priposral.
Styri mesiace som cakal ...

Okamzite som to nastavil a ... proste bomba!
Vsetko je minimalne dvakrat take velke ako predtym. Konecne rozoznavam ciele na neuveritelne vzdialenosti a som schopny svojou byvalou poplasnou strelbou aj drasticky narusit pokojny priebeh letu kdejakemu enemakovi .

Este teraz to povazujem za zjavenie! :negr: O:)

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 5:51 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
Kdyby jsi řek, že chceš ještě větší rozlišení a že lítáš jen na 3/4 obrazovky, :D tak by jsme Ti možná poradili, že to jde někde v conf.ini tuším natvrdo napsat. :D Blc lítá pomalu na deset bodů na 17" monitoru a ty jdeš do většího rozlišení. :D Hlavně ať vidíš! :wink:

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2008 10:19 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Inak, som to skusal aj v conf.ini na tvrdo nastavit, ale uz 1280x1024 mi hadze ako sirokouhly obraz. Proste cierny pas hore a dole.
Neviete ci sa to da nejak osefovat?

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2008 10:51 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Já ne :roll:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: pát srp 15, 2008 11:48 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 26, 2006 9:04 pm
Příspěvky: 1615
psali o tom na SVK il neumí širokáč!! Takže se to řeší nastavením rozlišení tak aby osekal kraje. Já jsem se na to vykašlal a mám klasiku, trošku roztáhlej obraz.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz