Musím se vám přiznat co jsem provedl a jaké to mělo následky pro mé zdraví (zestárl jsem o deset let) a zdraví mého počítače (formát c). Já hlupák jsem odinstaloval nod 32 a dal si tam avasta. Při pokusu stáhnout crack pro fifu 06 jsem si zaviroval pc nějakýma blbostma co pořád otevíraly internetové stránky na dovolenou v egyptě. Nic mi nepomohlo, ani opětovná instalace nodu tak tedy formát c ale...ono to nešlo! Nakonec hadr putoval ke kámošovi, kde jako nesystémový šel formátovat. No pak nastalo moře instalování no a než jsem stáhnul aktualizace pro noda byl tam....win32/Padodor,win32/spy.quart.naf! a nějaká paní SMITFRAUD-C. A to byl vítr asi co pět minut restart! Vesralo se to ůplně všude i do paměti. Pět hodin vkuse jsem s nima bojoval až se mi podařilo stáhnout aktualizace pro noda a prográmek spybot. Nod našel a odmazal Padodora (též známý jako Berbew) ale po restartu byl zpátky a klonoval se a utilita přímo od Billa mi řekla že je pc čistý. Spybot našel paní SMITFRAUD ale to mrška uhnízdila v memory a šla smazat po restartu, ale to už tam byl zase zpátky sviňa Padodor. No zkusil jsem start v nouzovém režimu a světe div se žádný svévolný restart. Padodor už byl v kompu 30x Smitfraud 11x z toho 2x v paměti. Odmazal jsem to a pro jistotu to projel i ad-awarem (taky si našel svých 9 brouků) no a restart do normálu. Spybot si mazal z paměti Smitku když zase hláška s restartem pc do minuty (spybot to ale stihnul) při nabíhání jsem skočil opět do nouzáku. Padodor byl jen jednou a Smitka 2x, ale ne už v paměti. Vymazal jsem a vypl komp a šel se ožrat. To jediné se mi včera povedlo. Jak jsem tak chlastal tak mne napadlo, co takhle vypnout obnovu systému, všechno znovu projet vyčistit a restart. Tak jsem to ráno udělal a proto vám teď můžu psát o své hlouposti.
Ps: už 3 hodiny bez restartu