No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je ned dub 20, 2025 1:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 10:57 pm 

Tak to bude mazec, jen nevim jestli to bude platit az od Patche 4.06 nebo ty hodnoty plati uz ted :shock:

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards ... 4;t=005660

Uz to mam doma a vypada to ze Oleg upravy zatacku u Spita a G2 :lol: Jen nevim jak s tim MkIXe kterej bude tocit hur nez G2 :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 28, 2006 11:14 pm 

Tyyyyyy jo tak P-51D bude tocit dokonce hure nez jakakoliv verze Fw190 vcetne bitevni F8 :lol:

Jedinej Mustang kterej bude schopnej neco s Fw190 udelat bude MkIII a D20 a D5. Vsichni tri maji vyssi rychlost nez FW90 az po verzi A9. Jen MkIII je schopna nektere typy FW190 v zatacce setrast, ale MkIII je bezkonkurencne pri zemi rychlejsi nez kterejkoliv Fokous, a to minimalne o 30 km ( proti D9) a vic. MkIII je rychlejsi proti Fokousum az po verzi A9 ve vsech vyskach a ma i lepsi stoupavost o par desetin sekundy :lol: No tak to bude Übber masina :lol: Myslim ze zacnu trenovat a litat na nem, od Patche 4.06 bude nedostizny pro vsechny nemecky masiny vyjima Rour. Pri zemi ho ohrozi jedine flak :D

RY-C

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 12:26 am 

V readmee je napsane, že to není ještě final verze, a bude to na patch 4.06 - který ještě není hotový ...

Ohledně toho mustafy - nepotřebuju točit, hlavně, že bude rychlýýýýýý :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 12:42 am 

Tak sem si to zběžně prohlídl a jsem spokojený - takhle by mohl patch 4.06 vyjít ...
Kopletně sou překopané letadla ... teď G2 lépe točí než F4, ale ...
např. Mig 3U utočí i G2 :D (takže rychlost + obratnost)
La5 točí lépe než G2 o 6 desetin ... je to lepší než teď, La5F točí trochu hůř.
Bohužel Hurriky asi pujdou k ledu +1 sekunda oproti G2 na točení je moc :cry: , Éčko ještě utočí
Doporučuji prohlédnout, ty změny sou fakt výrazné ... :idea: , ale ještě to není jisté

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 9:44 am 

Nic proti, ale jestli F-4 točí hůř než G-2 a La-5 točí o něco lépe než G-2, tak se tady něco nepovedlo a vypadá to na pěkně rozhozený model. F-4 má točit vždy lépe než G-2.

No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY - G / Dark Two
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 10:30 am 

souhlas. F-4 by měla být nejkroutivější. g-2 by měla být vzadu. A hurr by měl ukroutit jakékoliv befko, a to včetně íbr mašin G-2 a F-4....už neví jak tu G-2 zlepšit :(
takže sbohem hurikáne :(

a že mustafa neukroutí FW????Flyboy, tebe to překvapuje? Oleg už několikrát řekl že jeho nejoblíbenější letadlo je FW190 :) berte to jako žert.....v roll rate může být FW král, ale v zatáčce si myslím měl mít navrch mustang....ale na mustang jsou jiní odborníci.

Uvidíme jaká bude finální verze. 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 1:53 pm 

313_OTU_Oblak píše:
souhlas. F-4 by měla být nejkroutivější. g-2 by měla být vzadu. A hurr by měl ukroutit jakékoliv befko, a to včetně íbr mašin G-2 a F-4....už neví jak tu G-2 zlepšit :(
takže sbohem hurikáne :(

a že mustafa neukroutí FW????Flyboy, tebe to překvapuje? Oleg už několikrát řekl že jeho nejoblíbenější letadlo je FW190 :) berte to jako žert.....v roll rate může být FW král, ale v zatáčce si myslím měl mít navrch mustang....ale na mustang jsou jiní odborníci.

Uvidíme jaká bude finální verze. 8)

Jedinej Mustang kterej po tom patchi (tak jak je v te utilite uvedeno) ukrouti vetsinu verzi Fw190 je MkIII.

Ten Hurri by mel utocit i Spita kdyz na to prijde, konkretne MkVb ktera defacto vychazela z verze MkII akorat se silnejsim motorem. Pokud tomu tak neni, tak je neco spatne. :roll:

RY-C

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 2:00 pm 

No jo kluci, ale G2 a F4 maji stenou plochu kridel, ale F4 je asi o 100 kg tezsi, takze by mela G2 opravdu lip tocit.
Hurri je o 200 kg tezsi nez G2 ale ma o 6 m2 vetsi plochu kridel. Tak ja nevim :roll:

A vite co je divny? Ze Ta152 ma mensi plochu kridel jako Hurri, vazi o 2000 kg vic ale toci jen o 0,3 sekundy hur :lol: Tak to se trochu nepovedlo Olegovi :lol:

RY-C

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 2:10 pm 

to těžce smrdí. evoluce ve 109 z F-4 na g-2 byl silnější motor a něco kilově navíc, při stejné ploše křídla vyšší zatížení. f-4 by měla kroutit nejlépe, snad jedině f-0 a f-2 by měl kroutít líp......pokud je g-2 ponechán tak jak je (s 1.42 ATA místo 1.3) a ještě ho udělají točivějším než je tedka, pak to že spojenci vyhráli válku je veliký omyl historie.

Ad kroucení spitfire vs hurri - ve verzích mk.I by měl hurri točít lépe jak 109E se zřetelnou převahou a cca o sekundu dvě lépe jako spitfire.

hmmm......kdybych byl paranoidní tak bych řekl že šturm je proněmecký (tabulkově).

A vůbec - když je FW190 kroutivější než mustafa, jak je na tom proti P-47 a P-38? Budu muset na toho mustanga mrknout....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 2:29 pm 

Se vsim se da litat.... chytrost je dulezita a ne to, jak kere ero toci... a treba spit bude dycky lepsi v toceni kdyz budu mit vetsi rychlost..... pritahnu a s tou plochou vyskovky pretocim i zero.... 8) ale jenom prvni polomer..... o zbytek se musim postarat hlavou a taktikou...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 2:31 pm 

hlavu by som aj mal, ale čo z toho keď je prázdna !? :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 3:52 pm 

jasn2 ffajtle, souhlas s tím co píšeš. S tím co píšu já nic nenaděláme. Blcu, a taky nenaděláme nic s tím že když už MiG-3U je kvalitní a bojoval několik měsíců tak pro něj není mapa....nikdy jsem nepohrdal tím na čem jsem lítal...ale píšou že není dodělaný, takže uvidíme až to vyjde. Ale jestli chce oleg do konce roku stihnout vydat mandžusko a 1946, tak je na čase něco dělat. viděl bych mandžusko tak na září (prázdniny nejsou vhodná doba) a 1946 tak na vánoce. A BOB tak odhadem podzim-zima 2007. Sice se mluví o lednu-jaře 2007....ale tomu nevěřím. i když letadel tam není tolik.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 29, 2006 11:11 pm 

313_Flyboy píše:
No jo kluci, ale G2 a F4 maji stenou plochu kridel, ale F4 je asi o 100 kg tezsi, takze by mela G2 opravdu lip tocit.
Hurri je o 200 kg tezsi nez G2 ale ma o 6 m2 vetsi plochu kridel. Tak ja nevim :roll:

A vite co je divny? Ze Ta152 ma mensi plochu kridel jako Hurri, vazi o 2000 kg vic ale toci jen o 0,3 sekundy hur :lol: Tak to se trochu nepovedlo Olegovi :lol:

Tyhle informace si vzal z Ila? Pokud ano, tak tam jsou chyby. Pokud ne, tak by mě zajímal zdroj, protože se mi to nezdá.

Prázdné hmotnosti letounů
Bf109F - okolo 1970 kg
Bf109G - 2667 až 2800 kg

No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY - G / Dark Two
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 30, 2006 12:18 am 

313_Gryzlov píše:
313_Flyboy píše:

Tyhle informace si vzal z Ila? Pokud ano, tak tam jsou chyby. Pokud ne, tak by mě zajímal zdroj, protože se mi to nezdá.

Prázdné hmotnosti letounů
Bf109F - okolo 1970 kg
Bf109G - 2667 až 2800 kg

Je to z te utility jak je ten odkaz nahore. Tak to bude od verze 4.06 mozna, jeste to neni jiste

RY-C

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 30, 2006 12:19 am 

Ja ale beru Take off hmotnosti, tedy s palivem a munici :D

RY-C

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina