No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je stř lis 21, 2018 11:11 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: sob dub 26, 2008 8:06 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1136
313_FlyBoy píše:
Tu RAMku bych asi spise volil Geil 2x1GB CL4. Davaji 60let zaruky.


Hehehe.. neke ze tomu veris? Ja mam take pamet s udajne "dozivotni" zarukou ;-) Ale nedelam si iluze ;-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 10:31 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
lol-dobrej reklamní trik!
klidně můžou dát i 100 roků,páč vzhledem k rychlosti vývoje HW ji za pár let stejně do novýho kompu už nenapasuješ :cool:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: ned dub 27, 2008 8:32 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
313_Macher píše:
lol-dobrej reklamní trik!
klidně můžou dát i 100 roků,páč vzhledem k rychlosti vývoje HW ji za pár let stejně do novýho kompu už nenapasuješ :cool:


to nenapasujes, ale do te doby cca 3 roky mas jistotu ze ji proste vymenis :mrgreen: EDIT myslim jako vyreklamujes v pripade erroru A pokud nahodou upgradovat nebudes za 3 roky ale treba az za pet let tak proste se takova zaruka hodi :lol:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: úte dub 29, 2008 10:43 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Tak pánové, nakonec jsem zvolil tohle :twisted:

CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition
MB: Gigabyte MA78GM-S2H (rev. 1.0)
RAM: A-Data Vitesta EE 2048 MB (kit 2x 1GB) 800+ MHz
HDD: Saegate Barracuda 7200.10 3.5" 250GB ST3250310AS
DVD-RW: SAMSUNG SH-S203D
Větráček: Arctic-Cooling Freezer 64PRO PWM

Součet kolem 6800,-- Teď jsem si to dotáhl do práce a dneska odpoledne sestavuju ;)

Přejte mi štěstí holomci.... :twisted:

A kdyby jste chtěli vědět, odkud, tak tady http://www.alfacomp.cz

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř dub 30, 2008 4:05 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
313_Ffajtl píše:
Tak pánové, nakonec jsem zvolil tohle :twisted:
...
A kdyby jste chtěli vědět, odkud, tak tady http://www.alfacomp.cz


Yeah Alfacomp Rulesss

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř dub 30, 2008 10:03 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1136
No u mne osobne si to alfaci posledne celkem pohnojili.. Vybral jsem pro znameho od nich sestavu ale chtel jsem ji zmodifikovat. Tak jsem pouzil funkci, ze ji to rozlozi na komponenty a hodi do kosiku. Pridal jsem co jsem chtel a jelikoz to bylo pro dobreho znameho, naznal jsem ze mu to slozim a tak jsem to nenechal skladat je... Lec ouha.. Naivne jsem si myslel ze to bude tak snadne. To ze k tomu nedodali kabel do 220V bych prezil. Ale to ze, tam byl SATA disk i SATA DVD oboji i se SATA napajecim konektorem ale uz stoje byl jen jeden SATA napajeci to mne dostalo. A po diskusi s alfou mi bylo receno, ze o tom vi, ale kdyz to skladaji tak tam ten dalsi konektor (redukci) davaji na vlastni naklady a do komponent to nedavaji aby to nezvysovalo cenu....
Cili mate komponenty za cca 11.000 ale neposkladate to protoze nechteli aby cena byla o 40kc (!!!) vetsi tak tam tu redukci nedali...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv kvě 01, 2008 12:26 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1299
:roll:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv kvě 01, 2008 6:54 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
313_OTU_Kopman píše:
No u mne osobne si to alfaci posledne celkem pohnojili.. Vybral jsem pro znameho od nich sestavu ale chtel jsem ji zmodifikovat. Tak jsem pouzil funkci, ze ji to rozlozi na komponenty a hodi do kosiku. Pridal jsem co jsem chtel a jelikoz to bylo pro dobreho znameho, naznal jsem ze mu to slozim a tak jsem to nenechal skladat je... Lec ouha.. Naivne jsem si myslel ze to bude tak snadne. To ze k tomu nedodali kabel do 220V bych prezil. Ale to ze, tam byl SATA disk i SATA DVD oboji i se SATA napajecim konektorem ale uz stoje byl jen jeden SATA napajeci to mne dostalo. A po diskusi s alfou mi bylo receno, ze o tom vi, ale kdyz to skladaji tak tam ten dalsi konektor (redukci) davaji na vlastni naklady a do komponent to nedavaji aby to nezvysovalo cenu....
Cili mate komponenty za cca 11.000 ale neposkladate to protoze nechteli aby cena byla o 40kc (!!!) vetsi tak tam tu redukci nedali...



Ha ha háááááááá :lano:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 7:25 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Pánové, tak jsem ještě koupil grafiku ATI RADEON 3850 a jedu na FULL DETAIL a MAXIMUM SETTINGS...

Poprvé v životě lítám šturma na Max 8)

jen musím ještě vyladit Fajtlovo Ucho, které se mi jaxi nedaří :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 8:57 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1299
313_Ffajtl píše:
Pánové, tak jsem ještě koupil grafiku ATI RADEON 3850 a jedu na FULL DETAIL a MAXIMUM SETTINGS...

Poprvé v životě lítám šturma na Max 8)

jen musím ještě vyladit Fajtlovo Ucho, které se mi jaxi nedaří :(

Konecne, aspon ta prvy krat budem pocut, kde je nevidim a frajer bude kus pod tebou :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 9:07 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
No neviem ake ucho sa mne do sturma naloadovalo, ale kua sa mi casto stava, ze pocujem samych enemakov a nic nevidim.
Je este moznost, ze mam blbo nastavenu grafiku a oni tam fakt niekde blizko su ... 8)

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: stř kvě 07, 2008 10:57 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Fajtlik uz nema svuj Sonar? :lol:
No ja jsem zvedavy jak mi to povali po statnicich. Budu nahazovat 64bitove okna. Tak se uvidi. :roll:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: pát kvě 09, 2008 10:14 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Se smějte holomci... teď místo pohodového letu a jenom poslouchání se budu muset začít zase i koukat :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: ned kvě 11, 2008 6:36 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
313_Ffajtl píše:
Se smějte holomci... teď místo pohodového letu a jenom poslouchání se budu muset začít zase i koukat :(

:yeah: tak na tebe dacane :imfan:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv říj 02, 2014 4:57 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1299
Tak sa mi stavia PC . Dam este vediet co to bude v sebe mat :yeah:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz