Tak, že k věci
pořídil jsem novou grafiku, ale co čert nechtěl mam s ní docela problém. vesměs všechny hry makají dá se říc bez problému , ale šturmovik jako by si postavil hlavu a dělá skopičiny . Spustim hru letím cca. 5 min a zásek, celý obraz na kostičky jako puzzle, seknutej zvuk a pak obraz zezelená nebo jen ztmavne a finýto. Žádnej restart a podobně , musin PC vypnout natvrdo. Někdy to udělá po 5 min. někdy i třeba po hodině, během lítání jsem zaregistroval sem tam fragmentaci jako by karta dělala chyby , ale pak to přejde a jede dál. karta není taktovaná ani system, vše je na defaultu. Přehřívat se nepřehřívá, zdroj je 750W Chieftec a vše je zapojený jak má. Zkoušel jsem jiný drivery , update directX a nic nepomáhá. system je Vista Ultimate 64 bit, před tím na tom jela úplně bez problému 1950 Pro i 3870 tak už mě nic nenapadá co by to mohlo zapříčinit. Dokonce jsem i přeinstaloval komplet system i Šturma a pořád si to nedá říct. Otestoval jsem Ram,MB i CPU o grafice ani nemluvě, zdroj táhnul tyhle karty dvě a žádnej problém.
Tak chlapi , už to přede mnou netajte a povězte mi co by to mohlo bejt
Hlavně ne , že to je rozbitý to vim