No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je stř zář 19, 2018 4:20 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 8:48 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
SALUTE

Mám hoši moji takový malý a zanedbatelný problém, který mě hryže jak pitbull do řiti.

No tuž kupil sem si k tym mojim 2GB RAM DDR2 800MHz A-Data Viesta CL4 ještě další dvě ty samé a co čert nechtěl, počítadlo se mi nerozjede a jen pípá bzučí a větráky fučí. V biosu už jsem to dal i na default všechno shodil, bios restartoval a furt nic.. Ani se mi to nerozjede.


Tož co s tym?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 9:51 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 17, 2006 6:59 pm
Příspěvky: 398
Bydliště: Plzeň
Co tam máš za základní desku ?

_________________
NEMYSLI NA SVOU BLONDÝNKU.NEUVIDÍŠ-LI VČAS FOCKE-WULFA,KTERÝ SUNDÁ TVÉHO KAMARÁDA,JSI ZLOČINEC!
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-T/ BlueFour
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 1:14 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
http://www.gigabyte.cz/products/mb/bios/ga-ma78gm-s2h_10.html

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 4:34 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
cca před rokem sem řesil to samy
ke svoji 2x512 sem koupil jestě jednou 2x512 a po spuštení jen pip a černo
zhruba po 1/2 hodine klení a všemožnejch pokusů mě napadlo vrazit tam jen jednu a ejhle,sčot naskočil
tak to zas vypnu,přidám druhou a jelo to :idea:

a jede do dnes,ale proč to nešlo hned ti neřeknu :?:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 4:44 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
nebo toto? :mrgreen:

313_Nevo píše:
Ty voe! Tak som si teda dnes lamal hlavu!
Neveril by som v zivote ake zaludne moze byt rozsirovanie kompu o novu +512MB RAMku. Dnes som "8 HODIN" zasuval a vysuval novu 512MB RAMku do a zo slotu a nemohol som to rozchodit. Bud to neslo, alebo to davalo len 512MB.
Bol som zufaly, nasraty, pospominal som vsetky vybrane slova.

A stacilo len poriadne pritlacit!!!
O 22:00 som prekonal vsetky zabrany a povedal som, bud 1024 alebo ten slot prejde skrz dosku.

Ho hooo mam 1024MB DDR SDRAM

(Aj ked toto by patrilo do sekcie "jsem asi upně blbej")

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: stř lis 05, 2008 10:20 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát bře 17, 2006 6:59 pm
Příspěvky: 398
Bydliště: Plzeň
313_Ffajtl píše:


Tak to mě překvapuje, já mám 790FX a normálně jedu dokonce 2x 800 a 2x 1066 v duálu . Jedině zkusit co už tu padlo , pořádně domáčknout nebo postupně přidávat. Původně mě ještě napad BIOS flashnout ho na novější verzi .

_________________
NEMYSLI NA SVOU BLONDÝNKU.NEUVIDÍŠ-LI VČAS FOCKE-WULFA,KTERÝ SUNDÁ TVÉHO KAMARÁDA,JSI ZLOČINEC!
No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron RAF
RY-T/ BlueFour
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: čtv lis 06, 2008 5:49 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
no to jednu musíš zasunúť do červeného a jednu do žltého slotu, vždy bližšie k procáku !!! :lol: :cool:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: sob lis 15, 2008 8:26 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Hlavně ty sloty nejdříve vyčisti od prachu :wink:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: úte lis 18, 2008 11:43 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Už jsem to vyřešil napájením ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: úte lis 18, 2008 8:09 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
313_Ffajtl píše:
Už jsem to vyřešil napájením ;)


určite si sa napájal nejakým alkoholickým nápojom :wanadrink: :wanadrink: :wanadrink: :cool:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: 4 GB RAM - problem
PříspěvekNapsal: úte lis 25, 2008 5:56 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1136
No jak znam fajtlika tak to napajel pajeckou ;-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz