Santy dík
jinak i já mám pedály od BigJoea.

když už jsme ve vlákně o pedálech, tak bych se chtěl zeptat na jednu věc.
Během asi 14 dnů poté, co jsem začal lítat s pedály(kolem Vánoc), mně začaly problémy s bolestmi v levé noze. Šlo o takové intenzivní píchání na levé straně nártu, které se zpočátku projevovalo jen občasně (ale i tak, že jsem myslel, že se zvencnu

).
Po asi dvou týdnech ta bolest přestala být tak intenzivní, ale o problému jsem věděl víceméně pořád. A občas to uděřilo zase pořádně. Říkal jsem si, jestli to nemá souvislost s pedály - že lítám jen ve fuseklích a opírám se o chladný kov (já mám navíc teplomilné nohy, z bačkor doma v zimě nevylezu

). Přitom se pedály vychylují kolem svislé středové osy celého zařízení a tím mám v krajních polohách chodidlo všelijak zkroucené. A pokud jsem k tomu bažant, který má tendenci tak nějak imrvére s pedály manévrovat i tehdy, kdyby stačil jen knipl (a třeba do nich i dlouho tlačit, aniž bych si to uvědomoval), pak můžu mít třeba zaděláno na nějaký zánět (jak to bývá v zápěstí třeba od klávesnice).
Poté, co jsem si začal brát na nohy tenisky, abych chodidlo zpevnil způsobem, na který je celý život zvyklé, mám pocit, že je vše lepší. I když vše stále ještě doznívá. Snad jsem tu příčinu našel
Máte někdo něčím podobné zkušenosti? Nebo nějakou radu?
Chystám se na to zeptat i BigJoea, ale zatím jsem se k tomu nedokopal. Až nyní aspoň tady

Dík.