No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je úte srp 14, 2018 11:59 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows 7
PříspěvekNapsal: pon dub 27, 2009 6:10 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Pánové, mám problém. Snad by mi mohl poradit pegy, jak nainstalovat šturma v tomhle blbincu.... před instalcí mě to dycky restartuje počítač kurwa :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: úte dub 28, 2009 4:51 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Já ho neinstaloval, já ho zkopíroval nainstalovaný. Aještě doporučení. Až někdo budete instalovat Win 7, rozdělte si hard disk na více oddílů. Já mám C: Visty, D: data včetně šturma (a odtud jej spouštím ze všech verzí operačního systému) E: Win 7 x86 (32 bitová verze) a F: Win 7 x64.
Má to jednu velkou výhodu. Data jsou na D-éčku nezávisle na operačním systému. Pokud se cokoliv po..... v operačním systému (jakékoliv), třeba zavirování pc, i když používám nejlepší antivir na světě NOD (problém je, že čas od času chcete něco stáhnout, protože zrovna chcete vyzkoušet nějaký software než si jej koupíte a potřebujete povolit potenciálně zneužitelné nebo nechtěné aplikace- tedy různé cracky a podobnou havěť s velkým rizikem virů a neštěstí je na světě)....abych se vrátil k myšlence, prostě kdykoliv mohu provést formát C a přeinstalovat systém bez ztráty důležitých dat, v tomto případě nejdůležitějších a to je Šturma!!!!!!!!

....ale jsem jen hloupý uživatel, takže mne nemusíte brát vážně. Jinými slovy, neříkám nic, ale na moje slova vždycky dojde.

:imfan:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 7:57 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Nedávno jsme řešili s Reycatem problém nefunkčního Hyperloby ve W7.
Takže pro všechny, kdo by měli podobný problém.
Po nainstalování HL si přehrajte skin. ini přiloženým souborem:
Příloha:
SKIN.rar [2.16 KiB]
249 krát

Tady je umístění:
Příloha:
HL-skinINI.jpg
HL-skinINI.jpg [ 53.37 KiB | Zobrazeno 5413 krát ]

Potom klikněte pravým tlačítkem na ikonu HL na ploše, klikněte na vlastnosti, jděte na záložku kompatibilita a zatrhněte windows xp servispack3. Samozřejmě spustit jako správce.
Asi takto:
Příloha:
HL-kompatibilta.jpg
HL-kompatibilta.jpg [ 64.37 KiB | Zobrazeno 5410 krát ]

Po tomto vám bude Hyperloby zobratovat všechna funkční tlačítka (platí i pro Visty!) a bude si pamatovat cestu k spouštěcímu il2fb.exe souboru.
:imfan:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: úte úno 16, 2010 8:33 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Další poznatek:
- funkční Daemon tool pro W7 je verze DTLite4355-0068
Stahnete ji např ze Stahuj.cz

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Naposledy upravil 313_Paegas dne ned bře 21, 2010 3:05 pm, celkově upraveno 8

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 5:44 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
Pegy a funguje to spouštění v jiné kompabilitě taky pro různé verze sedmiček? Pro Home premium a Professional? Přišel mi letáček u jiného zboží jak jsou win7 super, ale je tam velký rozdíl v tom, co různé verze dokážou. Máš s tím zkušenost?
Jo a jak vytvořit z disku jednoho, s nainstalovaným systémem od prodejce, disků více? To je dotazů, co? :D

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 9:31 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Ad jedna.

Od Bety testuju a mám Ultimate, takže rozdíly ti neřeknu.

Ad dva.

Disk rozdělit jde.
Partition Magic- je za dara a stáhneš ho z netu, trvá to docela dlouho ale jde to. Jinak doporučuji, kup si externí Hard, stáhni si data co potřebuješ, včetně šturma a udělej kompletní formát C s rozdělením disku.
Než začneš, čti různá fóra, přece jenom to nedělám každý den :lol: a nemusím mít pravdu.


a jinak můj telefon máš. :imfan:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 03, 2010 3:40 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
Prosim vas vysvetlite mi co tam v tom mojom admin ucte mam spravit :( http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1 ... lt&lang=en proste neviem co je ten clear the checkbox. :lano:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 03, 2010 5:36 pm 
– If LockOn: Flaming Cliffs returns an error after the StarForce check then disable User Account Control in the Windows Vista.

> Start
> Control Panel
> User Accounts
> clear the checkbox “Turn User Account Control (UAC) to help protect your computer”
> reboot
> Run the lockon.bat once (it is in the root of the installation)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
– Jestliže LockOn: Flaming Cliffs hlásí chybu po kontrole ochrany StarForce , pak vypněte (Nastavení uživatelského účtu) ? ve Windows Vista.

> Nabídka Start
> Ovládací panely
> Účty (správa účtů) ?
> Odstraňte zaškrtnutí ve čtverečku (“Zapni Nastavení uživatelsého účtu (UAC) z důvodu ochrany počítače”) ?
> restartuj PC
> Spusť jedenkrát lockon.bat (Je v adresáři instalované hry)



Tam, kde jsou otazníky za slovy je možný nepřesný překlad, jelikož nemám sedmičky, ale hledej něco podobného.


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 03, 2010 7:15 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
Blc píše:
– If LockOn: Flaming Cliffs returns an error after the StarForce check then disable User Account Control in the Windows Vista.

> Start
> Control Panel
> User Accounts
> clear the checkbox “Turn User Account Control (UAC) to help protect your computer”
> reboot
> Run the lockon.bat once (it is in the root of the installation)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
– Jestliže LockOn: Flaming Cliffs hlásí chybu po kontrole ochrany StarForce , pak vypněte (Nastavení uživatelského účtu) ? ve Windows Vista.

> Nabídka Start
> Ovládací panely
> Účty (správa účtů) ?
> Odstraňte zaškrtnutí ve čtverečku (“Zapni Nastavení uživatelsého účtu (UAC) z důvodu ochrany počítače”) ?
> restartuj PC
> Spusť jedenkrát lockon.bat (Je v adresáři instalované hry)



Tam, kde jsou otazníky za slovy je možný nepřesný překlad, jelikož nemám sedmičky, ale hledej něco podobného.

Nevijadril som sa dobre , ide o to ze vo vistach ten stvorcek na zaciarknutie je, ale ja som si pre... W7 a tam to nie je :? a chcel by som sa opitat napr.. Pegasa ci sa to da v W7 zrusit, odciarknut...?
Ps:Blcik aj tak dakujem za preklad :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: stř bře 03, 2010 8:00 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
Vyriesene, pre lietacov Lock-On a ktory si chcu nainstalovat W7 je potrebny ten to zip http://www.star-force.com/support/sfdrvup.zip inac to nerozchodite mne to uz ide :twisted:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv bře 04, 2010 10:25 am 
GJ :zupaa:


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: sob bře 06, 2010 12:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 25, 2007 7:37 pm
Příspěvky: 497
Hmm, hmm, hmm ](*,) :hmm:
Ahoj Paegas, tak jsem kopíroval ultra pack na svůj HD a extrahoval jsem to na disk.První dvě složky jsem rozbalil, ale druhé mi psaly toto: nemohu najít externí archivátor. Pro práci s tímto archivátorem, musíte nainstalovat a nakonfigurovat příslušný externí archivátor. Potom mi počítač nabýdne tabulku, kde je napsané: konfigurace- možnosti nastavení. A tady je to pro mě španělská vesnice a pohyb na tenkém ledě.
Proto musim počkat, až budeš mít někdy čas. Potřebuji radu. Ach jo, proč já s tím musím mít vždy komplikace!?
Předem díky

_________________
313_Husita
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: úte bře 16, 2010 6:38 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
313_Husita píše:
Hmm, hmm, hmm ](*,) :hmm:
Ahoj Paegas, tak jsem kopíroval ultra pack na svůj HD a extrahoval jsem to na disk.První dvě složky jsem rozbalil, ale druhé mi psaly toto: nemohu najít externí archivátor. Pro práci s tímto archivátorem, musíte nainstalovat a nakonfigurovat příslušný externí archivátor. Potom mi počítač nabýdne tabulku, kde je napsané: konfigurace- možnosti nastavení. A tady je to pro mě španělská vesnice a pohyb na tenkém ledě.
Proto musim počkat, až budeš mít někdy čas. Potřebuji radu. Ach jo, proč já s tím musím mít vždy komplikace!?
Předem díky

Nainstaluj si WinRAR a musí ti to chodit.

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: čtv bře 18, 2010 10:32 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 25, 2007 7:37 pm
Příspěvky: 497
Už to jede. Pomohl mi s tím Big Joe. Ale stejnak, když jdu na ty módované spity, se mi škube obraz. A to mám vše ořezané na minimum. Mám už tu tabulečku, kde to mohu přepínat. Bez Big Joe bych to ale nezvládl.

_________________
313_Husita
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Windows 7
PříspěvekNapsal: ned bře 21, 2010 3:32 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Přenastavení mikrofonu ve W7.

Kliknete na ovládací panely vyberete polžku Hardware a zvuk a vyberete si záložku záznam

ukáže se vám asi toto:
Příloha:
Mikrofon1.jpg
Mikrofon1.jpg [ 158.14 KiB | Zobrazeno 5202 krát ]

Vidíte, že jako mikrofon se vám navolil mikrofon u web kamery a to nechceme.

Takže pravým tlačítkem klikněte na požadovaný mikrofon a vyberete Nastavit jako výchozí zařízení
Příloha:
Mikrofon2.jpg
Mikrofon2.jpg [ 95.16 KiB | Zobrazeno 5201 krát ]


Potom by vá měl fungovat druhý mikrofon.
Příloha:
Mikrofon3.jpg
Mikrofon3.jpg [ 75.29 KiB | Zobrazeno 5200 krát ]

Nezapomeňte při změnách mít vypnutý TeamSpeak, nebo jej vždy restartujte.

:imfan:

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz