No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je sob říj 20, 2018 11:55 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 6:01 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Ok, stracaju sa mi pakety. A co to pre mna znamena? Nejake riesenie?

Btw, ze sa uz pytam, ako zabezpecim v prikazovom riadku aby to posielalo pakety nepretrzite namiesto standardnych styroch?

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 13, 2007 7:32 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:14 pm
Příspěvky: 858
313_Nevo píše:
Ok, stracaju sa mi pakety. A co to pre mna znamena? Nejake riesenie?

Btw, ze sa uz pytam, ako zabezpecim v prikazovom riadku aby to posielalo pakety nepretrzite namiesto standardnych styroch?

:) Toto presne som mal aj ja ping super, ale packet lost aj 40% a to len kvoli tomu ze nas bolo na slabe pripojenie prilis vela, tak to admini balamutili narod :).Od koho mas pripojenie ?

_________________
No. 313 (Czechoslovak) Fighter Squadron RAF
RY-X / Yellow Three
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 15, 2007 8:07 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Ha, ze ma to nenapadlo. Ako sa hovori: "Dobra rada nad zlato!"
Restartoval som AP a to co pred tym zahadne neslo, tak to teraz zahadne ide! LOL :mrgreen:

Ale lietam z jedneho problemu do druheho. Hned potom som sa vrhol na instalaciu SATAII disku. Kedze mam SATAI motherboard, ocakaval som problemy. Tak som zacal zhanat, ale nepomohli ani SATAII ovladace k doske/disku a ani nejak special ficurka od Hitachi. Prosete disk sa nezdetekuje.
Musim s tym ist k niekomu kto ma SATAII nech mi HDD nastavi na SATAI (aj ked fabricky by to malo byt na SATAI). Ak nic tak ho aspon formatnem a uvidime.
Ak mate nejaku skusenost budem len rad.
Doska: MSI KT6 Delta
HDD: Hitachi 120GB SATAII

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 16, 2007 11:57 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
313_Nevo píše:
Btw, ze sa uz pytam, ako zabezpecim v prikazovom riadku aby to posielalo pakety nepretrzite namiesto standardnych styroch?


ping http://www.seznam.sk -t

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 24, 2007 9:17 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Lidi mam kardinalni problem.
Sturm mi z nejakeho duvodu nebere Force Feedback. Zapnutej ve hre FF mam ale vybrace nikde. Ve windowsech mi ale vybrace normalne jedou.
Nesetkali jste se s tim nekdo?

Zrejmne budu muset Sturma preinstalovat do jine slozky a vsechno znova navolit :cry:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2007 5:32 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
ne ne Flyi... mám ten sam problém.

RADA: ve Windowsech se už s tím nedrbej, protože ti to pak spadne.
Zapni počál, spusť ILA off-line, najeď si na Hardware>Imput>vypni Forces>vrať se o krok zpět>zase Imput>zapni forces>vrať se na začátek a zkus si to Off-line v nějaké quick misi.... já už to takhle dělám 2 roky...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2007 8:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
viete ako spustiť núdzový režim ? áno F8.

len si nesmiete prideliť novú klávesnicu (v starej bol naliaty nejaký ten corgoň) s USB. Skoro by som bol rozmlátil mašinu, kým ma napadlo že USB klávesnica je pri spúšťaní out :evil:

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2007 2:01 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
313_Pycko píše:
viete ako spustiť núdzový režim ? áno F8.

len si nesmiete prideliť novú klávesnicu (v starej bol naliaty nejaký ten corgoň) s USB. Skoro by som bol rozmlátil mašinu, kým ma napadlo že USB klávesnica je pri spúšťaní out :evil:


:lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 25, 2007 10:17 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Hmm tak je zrejmne problem ve Sturmovi. At delam co delam nefrci to :? FF ne a ne zprovoznit, uz jsem to i reinstaloval a porad nic.

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 2:49 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Nevite co s tim? :?

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob říj 27, 2007 10:23 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
pojd na TS a ja ti reknu jak na to.... asi jsi moji radu nepochopil

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2007 12:55 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Pochopil, ale at delam co delam nefunguje :cry:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 28, 2007 10:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Hej nevim co s tim kua je ale vsude jinde mi FF jede, nikde neni problem jenom Sturmovi se to nejak nelibi. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kua ja fakt uz nevim kde je chyba :( :cry:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 12:18 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Zformatuj HDD, nahraj znova WOKNA a STURMA a uvidis...pokud tohle delat nechces, tak v utery v 18:00 na TS a ja ti poradim... vic delat nemohu...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 29, 2007 12:30 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Ok o sesti na TS zitra.

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz