No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je sob črc 21, 2018 12:38 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Lámejte si hlavy
PříspěvekNapsal: úte črc 26, 2005 6:06 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
Takže ta moje sociální sestava:
Athlon XP 2600+ 333MHz 512 Barton-Box
Microstar MS-KT6 Delta FISR,Sc A,VIA KT600,DDR,S-ATA ATX
HDD: Maxtor 120GB DiamondMax Plus 9,7200,8MB,Serial ATA
RAM: dvě DDR 512MB,PC 400 (3200)
GRAF.: MSI VGA MS-FX5200 TD 128MB DDR,AGP,TVout,DVI RET

Problém:
Bez varování se restartuje a to jen při IL2 FB.Nejhorší je,že nepravidelně.
Někdy po 15 min jindy drží třeba celej den.Už to dělalo,pak zničehožnic 3 měsíce klid a pohoda,teď znova nemlich to samý.
Vždycky se mi na vteřinu ukáže nějaký stupidní modrý wokno s chybovou hláškou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 26, 2005 6:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 8:54 am
Příspěvky: 116
Bydliště: Praha 5
Hele Machere za prve bych asi udelal test pameti a to tento http://www.memtest.org/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 26, 2005 7:15 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 7:03 pm
Příspěvky: 641
Bydliště: aus Bolatiz neben Troppau
jj..kolega měl stejný problém a bylo to pamětí !!! testni to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte črc 26, 2005 7:56 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1135
Jo pameti mi taky delaly problem (a to byly s dozivotni zarukou).. Pokud testy projdou (pustit opakovane) zameril bych se na teplotu v bedne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2005 2:03 am 
Offline

Registrován: úte črc 26, 2005 7:40 pm
Příspěvky: 379
Bydliště: Pha/Rtdm
Tak to vím opět naprosto přesně!!! Je tam nějaká závada!!! A nefunguje to jak má!!! :shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2005 7:08 am 
Offline

Registrován: úte črc 26, 2005 9:50 am
Příspěvky: 98
Jo vysoká teplota je prevít, paměti též doporučuji otestit. Měnil jsi nějaké díly? Jak dlouho máš nainstalenej system?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2005 12:32 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
Mně to dělalo taky, nakonec sem zjistil , že to bylo konflikty v IRQ. Oddělal sem nějake ovladače Joye (byl k tomu ňáký s programem na profily ke hrám) a dal standartní ovladač Joye, pak sem odstranil Tel. kartu, ať má komp méně sdílených IRQ a pak to začalo poslouchat.... Jo a ještě sem potom na dvakrát instalil WIDLE :twisted:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2005 2:06 pm 
Offline

Registrován: stř črc 27, 2005 1:27 pm
Příspěvky: 20
Jo nebo mas nacnutý widle hezky si je preinstaluj ozaplatuj a pak zkousej. Casto bejvá jenom nacnutej dirx a ikdys ti to bezí v OpenGl tak widle na nej hrabou, proste preinstaluj dirx grafiku a zvukovku + joy pak by si to mel mít aspon trosku stabilnější. :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2005 3:28 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
Díky fšem za rady!
Dnes sem dorazil z dovolený takže až se aklimatizuju prubnu s tím krámem něco udělat.
S!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 15, 2007 9:00 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob zář 24, 2005 10:47 am
Příspěvky: 1383
Bydliště: ValMez
Pánové tak nemůžu se připojit na Hyperloby, dokonce ani na http://hyperfighter.sk !!!!!! a ted si lámejte hlavy!!!!! vždy stejná odpověd: Error Socket: 10060 The attempt to connect timed out nebo "časový limit vyprše"

_________________
313_Paegas
Obrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 15, 2007 9:20 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
I can't find solution for my problem in this FAQ section ...

You must send me detailed informations about your computer, software that you have installed and detailed informations about your problem. HyperLoby generate in to instalation folder the verinfo.txt file that you MUST include in to bugreport...

An example:

Problem: I'am getting "run-time error XX" when ....
Computer manufacturer: home
CPU: Celeron 366 overclocked to 550
RAM: 196 MB
HDD: Western Digital 20GB
VGA: Voodoo 3 3000
OS: Windows 98 SE Slovakish
Games: WWII Fighter, USAF, F-15
HL Version: 2.1.33
Internet Explorer version: 5.1
etc, etc ,...

verinfo.txt file example contens:

Win 9x: 4.10.40A08AE - A
hlpro.exe 3.7.0.222
aping.exe 1.0.0.16
dexec.exe 1.0.0.5
mswinsck.ocx 6.0.89.88
msvbvm50.dll 5.1.43.19
asycfilt.dll 2.40.4277.1
comcat.dll 5.0.1601.1
ctl3d.dll 2.31.0.0
ctl3dnt.dll No Version Info available!
oleaut32.dll 2.40.4277.1
olepro32.dll 5.0.4277.1
stdole2.tlb 2.40.4277.1

This report you must send in to Technicall Support Forum . Any emails including a problem report i will ignore.


Na tvoju chybu je v HL tech forum táto odpoved:

Kód:
Re: Error 10060 timeout
   
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:49 am   

Jiri-Fojtasek
Site Admin

         Scorp wrote:
I've been graced with this problem for bout half a week now.
I've NEVER had a problem with hyperlobby before.
I've been using hyperlobby for about 2 years now i think.
It seemed to happen right after:
I disabled my network connection while hyperlobby was running
I then reenabled it.
Tried to reconnect to hyperlobby.
Timeout started.
This problem(my case) is not related to my isp.
I've seen posts about this being isp related ,etc...
I've tried all the tricks I know to fix this.
Reinstall of HL, playing with network settings blah blah blah.
I've read all the posts about this problem in these forums.
Is there no fix for this?
Is there some registry setting that might help?

I've being trying the 2 latest versions of hl
win xp pro
sp2
roadrunner cable



[b]When you reinstall the HL, you need also reconfigure your firewall to allow HL acces to the internet[/b]

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 16, 2007 1:26 am 
Offline

Registrován: ned lis 27, 2005 11:17 am
Příspěvky: 827
Machere....

ano, může to být paměťma.....ale nemusí.

osobně bych to viděl spíše na přehřívání (vyčistit větráky na procáku a v bedně) - měl jsem přetaktovaný procesor a dělalo mi to přesně to samé...

hmm??


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 16, 2007 5:33 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
313_OTU_Oblak píše:
Machere....

ano, může to být paměťma.....ale nemusí.

osobně bych to viděl spíše na přehřívání (vyčistit větráky na procáku a v bedně) - měl jsem přetaktovaný procesor a dělalo mi to přesně to samé...

hmm??

:) trochu s křížkem po funuse,ale i tak dík za snahu Oblaku
přehříváním to určitě nebylo,páč sem přidal fofrník a jediným výsledkem byl nárůst hluku

poslední měsíc řeším jinej probl. Wokna mi při nabíhání zamrzaj,nebo když naběhnou do 5 min vidím modrou.Potom to běží bez chyb.
V chybovejch hláškách systému sem našel cosi vo atapi a cdrom,tak mám nový dvd,hlášky přestali,ale dělá to furt.
Proto ste mě poslední dobou moc lítat neviděli,buď sem se v tom hrabal nebo zálohoval/např. 3 roky starý fokty :oops: apod./

Nic se ale nebojte,povedlo se mi přesvědčit svou drahou polovičku,že to co domáctnost potřebuje není novej sporák,ale compík :imfan:
takže bude upgrade! :twisted:
***
Pegasu matně si vzpomínám,že kdysi dávno sem to vyřešil odinstalací a smazáním všeho co po HL zbylo a opětovnou instalací.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 16, 2007 10:56 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 12:13 pm
Příspěvky: 1599
313_Macher píše:
takže bude upgrade! :twisted:



Fíha ... nechceš jít přesvědčovat i ke mně? :D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob úno 17, 2007 1:45 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
313_Blc píše:
Fíha ... nechceš jít přesvědčovat i ke mně? :D

neni treba-zkus jako ja pohrozit tim,ze misto na pojistovnu v ruzovy ulici se bude koukat na valecny filmy a dokumenty :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz