No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je sob črc 21, 2018 12:20 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 30, 2007 10:14 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
Fajtliku sry ale volala pritulkyne, ze prej ji je smutno, tak jsem ji musel prijet trochu rozveselit :oops: :twisted:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 7:03 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 22, 2006 8:23 am
Příspěvky: 2386
313_FlyBoy píše:
Fajtliku sry ale volala pritulkyne, ze prej ji je smutno, tak jsem ji musel prijet trochu rozveselit :oops: :twisted:


:shock:


ps: je pravda že nahatý kluk přijde některým slečnám směšný :wink: :?:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 1:05 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
313_123 píše:
313_FlyBoy píše:
Fajtliku sry ale volala pritulkyne, ze prej ji je smutno, tak jsem ji musel prijet trochu rozveselit :oops: :twisted:


:shock:


ps: je pravda že nahatý kluk přijde některým slečnám směšný :wink: :?:


:lol:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 3:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
No, tohle je blbá výmluva.... 8)

Člověk se snaží a takhle to pak dopadá.... máš ještě jednu šanci, ale když si ji projebeš, tak si pomoc hledej mezi kokpci....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 31, 2007 6:05 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
Hmm preinstaloval jsem system ale nepomohlo to. Neco je blbe ve Sturmovi ale za boha nevim co. V LockOnu mi vibrace jedou uplne bezproblemu, takze chyba je nekde mezi Sturmem a Joyem, ale kde? :? Kdyz vibrace vypnu tak mi Joy simuluje stredovou pruzinu, ale kdyz vibrace zapnu tak se vibrace vypnou.
EDIT:
a to je ted Joy jedinym zarizenim v USB co mam zapojeno a po nainstalovani vsech potrebnych ovladacu je Sturm taky na prakticky holym systemu. Co je toto za Olegovinu to vi cert :evil: :evil: :evil: :evil:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 12:02 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
Tak to fakt nevim co s tim je. Nechapu to, at udelam co udelam tak Sturm proste FF naprosto ignoruje. :evil:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 2:55 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 05, 2005 4:45 pm
Příspěvky: 1257
313_FlyBoy píše:
Tak to fakt nevim co s tim je. Nechapu to, at udelam co udelam tak Sturm proste FF naprosto ignoruje. :evil:


nemal si do toho vŕtať ! :(

_________________
Mária bohová... Prišla som z RUSKA a som tu na ROMBARDII už asi dlho, lebo Ffajtlovi jebe ale má admin práva, tak to stále zakrýva PS: Pán malomocný..... ROFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 5:30 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
No jako kdyz mi vyhorel pc a nainstaloval jsem vsechno na novej pc tak bych to jako vrtani moc nenazyval :lol:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv lis 01, 2007 5:31 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
Alespon to ma vyhodu, bez vybraci nepolezu do letedel kde je jedinou sanci kroutit a kroutit a kroutit. Holt si taky zalitam na rychlych erech.
Cili si alespon zalitam na P-51, P-47, B-25, A-20, Mosquitto atd. :lol:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 06, 2007 4:18 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1377
Panove nasel jsem ten problem ktery zapricinil to, ze mi nejely vibrace. Sturm nesmi byt nainstalovany do slozky ktera obsahuje spec. znaky jako, ě,š,č,ř,ž,ý,á,í,é. Tyto pismenka zapricinuji (zrejmne nekde v registrech) nejaky error, pri kterem mi vibrace nefunguji byt jsou vsude zapnute. :lol: :yeah:

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte lis 06, 2007 4:40 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
:lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lámejte si hlavy
PříspěvekNapsal: pát úno 25, 2011 2:55 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Archer, ako si pisal v inom vlakne, zacal som mat uplne rovnake problemy ako ty. Presiel som z pevnej linky na pripojenie cez mobilneho operatora, proste pripajam sa cez 3G.
A rovnake problemy, vykopava ma z AH a na Spit vs 109 sa vobec nepripojim.

Ale to len tak, ze sak su aj ine servery :mrgreen:

ale nie, ono vyzera ze napr. to moje 3G ma sice celkom slusnu rychlost pripojenia, ale problem je ping, ten je slaby.

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lámejte si hlavy
PříspěvekNapsal: čtv dub 14, 2011 5:29 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Nevo... tihle operatori nehrajou na pingy.... je zajima average rychlost... ping je pro ně zbytečný ;) Musíš mít připojení, které packety vyrovnává a drží je na jedné hladině... Což bohužel u mobilních operátorů, nebo u tebe 3G internetu nikdy nedosáhneš 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lámejte si hlavy
PříspěvekNapsal: pát dub 15, 2011 6:31 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 09, 2009 11:02 am
Příspěvky: 404
313_Nevo píše:
A rovnake problemy, vykopava ma z AH a na Spit vs 109 sa vobec nepripojim.

Něvo, všiml jsem si tohoto vlákna až teď. Já měl u serveru Spit vs. Bf problém s tím, že jsem dostal banána (marně spekuluju za co :roll: ). Napsal jsem jim dotaz přes kontakt na jejich stránkách a oni mi potvrdili, že tam ban je. Odbanovali mě a můžu tam, sice malinko zdlouhavějším způsobem, ale funguje to. Taky jsem si předtím myslel, že je chyba někde v mém kompu.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Lámejte si hlavy
PříspěvekNapsal: pát dub 15, 2011 9:59 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Myslis, ze mam aj ja ban? :D

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz