No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je stř dub 25, 2018 6:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 11:00 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
Mam problem: Pri spusteni IL2 na Imac ...a ATI radeon HD 5750 - 2560x1440 sa hra nacita a po vybrati lietadla a spusteni letu sa mi ta tabulka s nacitavanim % uplne rozhodi, to znamena ze vsetko co je tam napisane sa rozkockuje. Hned na to sa odcitnem v kabine a vsetky napisy ako vykon, azimut , atd... su tak tiez len kocky. Po stlaceni esc... v tabulke ktora sluzi na zrusenie , restartovanie , atd.. je pismo tak tiez sama kocka a jedina moznost ako z tade odist je ctrl+alt+delete :( Nema tu niekdo skusenost, rezoluciu som uz znizoval a nic.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 6:35 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
Je to verzí Catalystů. Na SVK se o tom bavili. Zkus toto:
http://vwings.net/forum/viewthread.php?forum_id=26&thread_id=3193&rowstart=0
nebo
http://vwings.net/forum/viewthread.php?forum_id=26&thread_id=2422&pid=132225#post_132225
Měly by to odstranit Catalysty 10.5
:wink:

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: pon říj 25, 2010 9:23 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
Santy dakujem, ale po instalaci sa vobec nic nezmenilo :(((((((((((((((

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 2:14 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
:hmm:
A jaké jsi tam nainstaloval? Teď už jsou snad 10.9. (ale já to nesleduji)
Tak jsem se koukl znovu na to forum, a 10.5 pomohly jen někomu a 10.7 snad už všem. Jinak Hečo nevím. Mě to zatím jede. :D Klepu 3x na dřevo.

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: úte říj 26, 2010 5:17 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv črc 13, 2006 9:00 pm
Příspěvky: 1298
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: 10.10 to vyriesila , este mi to troska blika ked strielam zo strelcov , ale da sa .

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: ATI RADEON
PříspěvekNapsal: stř říj 27, 2010 6:52 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
:yeah: Joj, to jsem rád. :D

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz