313_Husita píše:
Můj pohled je následující. Vzhledem k tomu, že jsem věřící člověk a pokládám se za křesťana (někdy na baterky

), bude následovat pronásledování této víry. Je možné, že už moje Adélka bude pro zachování svého a rodinného života, konvertovat na islám, který je pro mě Husitu, s cela nepřátelský. Hečo píše- Do tankov bratia HRRRRRRRR NA NE!
Ono by stačilo zakázat v celé EU islám. Kdo by protestoval, byl by vyhoštěn. Samozřejmostí je, likvidace mešit. Jestli už není pozdě
Santy píše- Podle toho filmu stačí, když se zvedne porodnost. Tak zahodit šprcky a hrrr na ně!!! Tanky jsou moc drahé!

Hmm, na tom něco je

Jenže! Když se podívám na to, jak se na podporu mladých rodin dívá náš stát, no nevim. Hodně lidí raději nasádí tu gumu
Pánové, horší je to s vámi ateisty! Ateismus nebude! Hezky budou vaši potomci chodit POVINNĚ do mešit a klanět se ve směru k mekce. ( ani nevím jak se to píše a je mi to jedno) Islám je povinnost, neprošel žádnou reformou. A jestli si myslíte, že aspoň nebudou války, to jste teda na velkém omylu!
Ale co s tím??? Aspoň můžeme šířit tento dokument, dokud to jde a jsme svobodní.
na tohle se, Husito, dá dívat z mnoha úhlů. Cynik by třeba mohl říct, že my Evropané začínáme sklízet plody své koloniální politiky. Celé desítky let jsme ty pohany ždímali nejdříve v jejich zemích a poté jako levnou pracovní sílu i u sebe doma. A teď nám přerůstají přes hlavu.
Řekl bych, že naše rozežraná (a samýma roupama nejspíš i zdegenerovaná) kultura řeší elementární problém udržení sebe sama, zatímco muslimský svět je na vzestupu i tím, že se drží svých tradic a plodí děti tak, jak to je tisíce let přirozené a osvědčené. My jsme už tak zpitomnělí sami sebou, že spousta z nás tvrdí, že dítě je příliš drahý špás a že si ho raději nepořídíme, aby propánajána nějak nestrádalo (rozuměj, abychom my náhodou něčím nestrádali). Jsme jako celek na ústupu a zákaz šprcek nebo mešit s tím nic nenadělá. Svět se mění v náš neprospěch a my budeme asimilováni těmi silnějšími.

Tak to vždycky bylo, opakovaně a pokaždé s obdobným scénářem.
I na našem území lze najít analogie. Před 2500 lety se zde prosadili Keltové a nikdo na ně neměl. Jenže o 500 let později už jejich společnost dávno nebyla tím, co ji činilo silnou na počátku. Život Keltů již nebyl tvrdým bojem o přežití – bojem, který celou společnost udržuje ve střehu a činí ji odolnou a životaschopnou. Zjednodušeně řečeno zpohodlněli a právě proto to s nimi Germáni měli tak jednoduché, neboť to byli na přelomu věků Germáni, kterým nezbývalo než expandovat, aby přežili. O dalších 500 let později to byli Slované, kteří obsadili českou kotlinu a moc se nepárali s těmi, kteří tu byli před nimi
Naše kultura mně připomíná antický Řím v době jeho úpadku. Máme všeho nadbytek ve srovnání se zbytkem světa, o kterém si navíc myslíme své - my jsme přece pupkem světa a kolébkou té pravé civilizace (té pravé kultury, chápání světa, náboženství...).

A právě to nás činí slabými. Kamenem úrazu je naše slabost, jejímž vedlejším produktem je síla těch kolem nás (islám, Číňané, dosaď si co chceš…)