No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je ned dub 20, 2025 3:40 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 5:12 pm 

Hele husito, mě už umřelo několik kamarádů a některým to moc dlouho trvat nebude, takřka všichni byli vášnivmi kuřáky, ale světe div se ani jeden neumřel na rakovinu, teda vijma jednoho a ten zemřel na nádor na mozku, který jak je prokázáno s kouřením nemá nic společného. Jeden se uchlastal, moje teta se brzo uchlastá, další se zabil na motorce, jednoho řejelo auto, a dalšího prostě klepla pepka. A TAKY NEŘVU PROHIBICE!!, ZÁKAZ AUT, ZAKAŽTE MOTORKY, ZAVŘETE PEPKU.

Ať se kouří nebo nekouří, lidi prostě budou umírat, tak to je a tak se to musí brát. Už jsem vysvětloval, jak se to s rakovinou má. Někdo má holt smůlu. Tak už je to v přírodě zařízený. Daleko více lidí zemře ročně (prokazatelně)na českých silnicích, než-li (prokazatelně) na následky kouření.

Ono totiž kdyby se podle většiny "moderních" názorů, žral bych klíčky, pil vodu, snad bych ani neprcal, ale co z toho??? A co naši dědové??? Já mám jedno příbuzenstvo na moravě, kde můj praděda umřel v 85letech, žral si co ho napadlo, chlastal místo vody víno, pálil jednu zadruhou a v 75 měl posledního levobočka. Proti tomu bůj pra-strýc umřel na tuberu, v 25 letech, nekouřil, nepil, a nevím, zda si stačil zabodat.

Ale mě je to jedno, protože taky už takřka nekouřim, ale vadí mi persekuce, skupiny lidí, za to, že kouří, jako mi vždy vadili obstrukce vůči nekuřákům.

Fly já mám taky super práci, celej den makám na kompu, čučim do něj a taky nemám žádné ochrané pomůcky, a je dostatečně a daleko lépe prokázán vliv obrazovky na šíření různých nepříjemných, ačkoliv většinou ne smrtelných nemocí. Jsou to různé typy glaukomů ( končí slepotou) Epilepsie, různá onemocnění očních nervů, nádory na mozku. Zároveň k dlouhému vysedávání u kompu patří fenomén Low-back pain ( jímž se já osobně zabývám), nebo také křečové žíly.

Doprdele tak já jsem mrzák, kterýmá rakovinu plic, jsem dementní, slepej, ne nene.

Jo znám vlastně jednoho kamaráda, co umřel na raka a byl hospodskej, ale nikdy si nestěžoval, že by mu to vadilo, naopak, on to prací žil. Umřel dva roky na to co přišel o hospod Vpodstatě umřel ve chvíli, kdy o ní přišel.
Z toho asi vyplývá, že toto nejsou argumenty.

PS.: Ko.lik z vás si o problému rakoviny plic přečetl alespoň 10 osdborných článků v impaktovaných časopisech
(např.:Respiratory Medicine, Respiratory Physiology & Neurobiology, nebo Nature)?? Nemyslím tím časopisy, jako je 100+1, žena a život či bravo ( bez urážky), že o tom mluvíte, jako o faktu, že kouření = rakovina.
Logika věci je že pokud člověk kouří, může umřít na raka, ale nemusí.
Pokud člověk nekouří může umřít na raka, ale nemusí => každý člověk může umřít na raka, ale nemusí.
Člověk může nabourat a umřít, ale nemusí. Člověk může být přejet autem, ale nemusí.
Pokud žijete u silnice, nebo ve městě, tak si źjistěte, co máte ve vzducu a co neustále dýcháte, to je větší problém, než kouření.

Pokud vá pouze vadí to, že někdo vedle vás kouří. Pak to beru jako argument ale né tyto slátaniny!!!!! (bez urážky, jen jsem se nechal vytočit v práci a vadí mi, když někdo odsuzuje nazákladě nedostatečných, nebo mylných informací, bo mě to málem stálo kariéru.)

PS.2.: Numero, no já se asi k tobě přidám, jestli mě nestřelíš dozad.

Naposledy upravil 313_Otto dne pon říj 01, 2007 5:15 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 5:13 pm 

Fly nejde jen o cigaretku, já třeba kouřím doutník či dýmku, ale netvrď mi, že by jsi si šel na hodinku, u některých dýmek na 2 hodinky sednout v zimě na obrubník.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 5:58 pm 

Kourit je zdrave 8)

Gladiatori

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 6:20 pm 

No, že jsem nedržel hubu. :oh: Já samozřejmě Numero, nic nechci zakazovat, ale na tuto věc být poslancem, zvedl bych ruku za zákaz kouření v restauracich, protože já nekuřák, jsem diskriminován za to, že vy kuřáci děláte z hospod udírny.
Chlapi, kuřte si jak chcete, mě je to jedno, ale pořádně si to přečtěte co jsem napsal a hned se nečertite. :evil:
Je mi jasné, že když člověk napíše svůj názor, musí počítat s protinázorem. To by přeci kluci byla tady nuda něco psát na toto téma. :wink:
Otto, je mi líto tvojich přátel, ale zapomenul si na to, že podíl kouření na smrti kuřáků má 40% příčiny smrti různých nemocí co si uvedl. Je mi jasné, že všeci umřem tak i tak, ale ten o kom jsem se zmínil umírá na rakovinu dvanácterníku a lékaři mu řekli, že příčina je v kouření z 50%.
Uvědomte si kluci, že polikáte. Pozor, je mu 40 roku! To je nářez.

Doufám, že mě nebudete příliš střílet , mám vás kamarádi rád.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 7:38 pm 

To je mi strašně líto, toho kamaráda. Ale 1) Doktor, který řekne že na 50% to má z kouření je vůl, protože se nacházím ve vědě, vím, jak těžké je u jedince takovouto pravděpodobnost určit. Dále, by mě zajímal zdroj, ze kterého čerpáš těch 40%, protože neexistuje zatím žádný spolehlivý nástroj, jak určit příčinu rakoviny. Dá se mluvit o tom, že 40% byli kuřáci. Pak je ovšem zarážející, že V "Civilizovaném světě" kouří odhadem ( toto číslo může být zavádějící) 30% lidí kouří. Pokud však vemu v úvahu státy jako je řecko, kde kouří naprosto každý a je povoleno kouřit i na veřejných prostranstvích i v dopravních prostředcích ( z vlastní zkušenosti), pak je mi záhadou, že řekové nevymřeli na rakovinu plic, či jiné podobné nemoci, nu což asi jsou imuní i to se může stát. podobně, jko některé ženy z afriky jsou imuní vůči AIDS.

Ale beru tvůj názor a hlavně beru to, že ti to prostě vadí, což je největší argument.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 5:45 am 

313_FlyBoy píše:
Numero, v Irsku meli obrovske bobky z toho, ze tam hospody zkrachujou kvuli zakazu koureni.

Ted s odstupem casu je jasne ze ten strach byl zbytecny. Lide chodi do hospod stale, akorat kdyz maji "chut" na cigaro, tak se proste zvednou a jdou si zapalit pred hospodu. TO je jediny rozdil ktery tam zaznamenali. Cili se tim potvrdilo akorat to, ze lide se chodi do hospudek bavit, nikoli palit jedno cigo za druhym :wink:

Verim, ze u nas by tomu bylo uplne stejne, pokud by zakaz koureni platil bez vyjimky ve vsech restauracich, hospodach ci jinych podobnych zarizeni. Dost pochybuji o tom, ze by najednou vsichni prestali chodit ven :lol:
TO je naprosta blbost, protoze do restauraci a podobnych zarizeni se chodi lide predevsim bavit, nikoli vyhulit krabku :wink:

Vem si jenom tu nasu bandu virtualnich pilotu, snad si nemyslis, ze se najednou prestaneme schazet u piva na dobry pokec o tom co nas spojuje jen proto, ze si nebudes moci pohodlne zapalit cigaretu sedice na zadku, ale ze budes muset chte nechte tu p.del zvednout a jit si zapalit ven :lol:

tak ještě znovu a trochu pomleji
nezjímá mě irsko či jinej stát EU
nadnesl jsem že osobně mě zákaz kouření v hospodě nezabije
ale vysvětlím ti to teda polopatičtěji

u mě na chatě byl takový malý minsraz 313
chata je dejme tomu moje a já jsem tam byl téměřj edinej kuřák
takže mě nikdo nemá co přikazovat zda tam můžu či nemůžu kouřit
hospoda je soukromej majetek
takže stejně jako u mě na chatě by měl sám majitel určit zda se tam bude kouřit či ne

pokud ti vadí že kouřím nejezdi ke mě na chatu, nechod do kuřácký hospody

ps: při srazu jsem kouřil venku a i tam jsem se tuším ptal těhotné husitovy manželky jaká je bezpečná vzdálenost
:wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 9:17 am 

vážení a milí kuřáci,
oháníte se lidskýma právama, chcete na svojí vášeň umřít, pořád brbláte o tom, že se vám to zakazuje.

ale hovno.

kuřte si, umírejte si, ale dělejte to tak, abyste neotravovali ty, kterým to vadí. je to jen a pouze o toleranci mezi lidma, ja taky nepouštim ve 3 ráno hudbu na plný pecky, protože vím, že to lidem bude vadit a to hudba není nic škodlivýho, nevlezu do hospody a nevyseru se před výčep, protože vím, že to lidi nechtěj čuchat.

kuřák ale klidně otravuje kouřem celej barák,
smrdí v hospodě, ačkoliv to většinu (ano, díky bohu je nás pořád většina) lidí otravuje. jste sobečci

celá diskuze je ale o ničem, protože bavit se rozumně s kuřákem o škodlivosti a otravnosti kouření je stejnej nesmysl jako inteligentní dialog s Paroubkem. 8)

btw: kuraci, mate radi svoje deti? neprijde vam blby, jak jim od malicka hulite pod nos a kurvíte jim zdravíčko?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 11:09 am 

313_OTU_fatale píše:
vážení a milí kuřáci,
oháníte se lidskýma právama, chcete na svojí vášeň umřít, pořád brbláte o tom, že se vám to zakazuje.

ale hovno.

kuřte si, umírejte si, ale dělejte to tak, abyste neotravovali ty, kterým to vadí. je to jen a pouze o toleranci mezi lidma, ja taky nepouštim ve 3 ráno hudbu na plný pecky, protože vím, že to lidem bude vadit a to hudba není nic škodlivýho, nevlezu do hospody a nevyseru se před výčep, protože vím, že to lidi nechtěj čuchat.

kuřák ale klidně otravuje kouřem celej barák,
smrdí v hospodě, ačkoliv to většinu (ano, díky bohu je nás pořád většina) lidí otravuje. jste sobečci

celá diskuze je ale o ničem, protože bavit se rozumně s kuřákem o škodlivosti a otravnosti kouření je stejnej nesmysl jako inteligentní dialog s Paroubkem. 8)

btw: kuraci, mate radi svoje deti? neprijde vam blby, jak jim od malicka hulite pod nos a kurvíte jim zdravíčko?

TAK A DOST, MĚ NIKDO S PAROUBKEM SROVNÁVAT NEBUDE
A) CO JSEM PSAL, MÁM VĚTŠINOU PODLOŽENÉ FAKTY Z ODBORNÝCH ČASOPISŮ
B)DĚTI NEMÁM, ALE BRATR ANO, A MĚ NEVADÍ TÝDEN I DÉLE NEKOUŘIT POKUD JE POBLÍŽ
C)ZÁKAZ NIC NEMŮŽE, JAKO JE TO V PŘÍPADĚ SILNIČNÍCH ZÁKONŮ
D) ZAKAŽME ZVYKY, KONÍČKY, NÁBOŽENSKÉ RITUÁLY
E)ZAVŘEME TY ZLOSINY, CO NÁM OTRAVUJÍ VZDUCH, CHODÍ A V PŘÍTMÍ NÁM SCHVÁLNĚ OTVÍRAJÍ OKNA DO LOŽNICE A DUSÍ NÁS KOUŘEM
F)HLASITÁ HUDBA TAKÉ VÁŽNĚ POŠKOZUJE ZDRAVÍ, NAROZDÍL OD KOUŘENÍ TAKÉ DUŠEVNÍ.

JEZÍTE AUTEM??? JO OTRAVUJETE MI VZDUCH, POUŽÍVÁTE ELEKTŘINY???? JO, UHELNÉ ELEKTRÁRNY MI OTRAVUJÍ VZDUCH, ATD ATD. TOTO JSOU VĚCI, KTERÉ JSOU LUXUS A K ŽIVOTU JE NEPOTŘEBUJETE, JAK UKÁZALA JIŽ TÍSÍCILETÍ. ALE UŽÍVAT JE BUDETE??? JÁ BUDU KOUŘIT

A HLAVNĚ JÁ NAROZDÍL OD VÁS NEKUŘÁKŮ JSEM PŘISPĚL NA LÉČBU SHEDANA A JEMU PODOBNÝCH, Z KAŽDÉHO TABÁKOVÉHO VÝROBKU JDEURČITÉ PROCENTO PŘÍMO NA ZDRAVOTNICTVÍ. A JE TŘEBA ZAJÍMAVÉ, ŽE JSEM SE NIKDY NELÉČIL NA NEMOC ZPŮSOBENOU KOUŘENÍM, PROTOŽE JSEM JI NIKDY NEMĚL. A POKUD JI BUDU MÍT BUDE TO MŮJ PROBLÉM NE VÁŠ.

TAKŽE S TĚMADLE PINDAMA JDĚTE UŽ ..........

MĚ NIKDO K PAROUBKOVI PŘIROVNÁVAT NEBUDE, FATALE, JÁ TĚ TAKY NEURÁŽÍM A NEPŘIROVNÁVÁM TĚ K HITLEROVI, AČKOLIV BY TO BYLO MOŽNÁ NA MÍSTĚ.

ZAVŘETE MĚ DO GULAGU, PROTOŽE ZABÍJÍM LIDI PROBOHA POMALU JE OTRAVUJI KOUŘEM AŽ UMŘOU (TEDA POKUD SE TOHO DOŽIJOU A NEPŘEJEDE JE AUTO)

JO A RADŠI MĚ ROVNOU ZABIJTE, PROTOŽE TO STOPOVÉ MNOŽSTVÍ KOUŘE ZABÍJÍ VAŠE DĚTI.

PŘESTAŇTE UŽ BLÁBOLIT PÍČOVINY A EMOČNĚ MOTIVOVANÉ BLÁBOLY, JAKO JE TEN MŮJ A RADŠI SI O TOM NĚCO PŘEČTĚTE. a OPAKUJI NE Z BRAVA, NE Z 100+1. A NEBUĎTE JAKO KLAUS, KTERÝ JE "ODBORNÍK NA GLOB OTEPLOVÁNÍ", BEZ ČTENÍ ODBORNÉ LITERATURY

NEVADÍ MI NEKOUŘIT, VADÍ MI NEMOCT SI ZAKOUŘIT, KDYŽ BYCH CHTĚL.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 11:24 am 

vidíš fatale ty seš zas krásnej příklad paroubkovského nekuřáka
a pokud se nedokážeš dohodnout ani se svým sousedem
jsi opravdu zářný příklad o slušnosti, toleranci a tak pod. :twisted:

:wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 11:37 am 

takle se mě líbíte kucí
žerte se a perte se

tady vidite, že dva rozdílné názory nikdy nemůžou dojít ke schodě
fatale bude chodit dál do kuřácké hospody prudit
já budu chodit kouřit do nekuřácké

navrhuji na nějakém srazu dát si pořádně do tlamy
vždyt válka je další cestou politiky
tak proč se dohadovat když můžem bojovat

nebojte nekuřáci je vás víc takže možná neprohrajete
i když zas na druhou stranu v zákopech se naučilo kouřit hodně nekuřáků
tak bacha nepodcenovat propagandu fatalisti

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 2:25 pm 

:mrgreen:
celkem prdel, coz

ted k vasim vylevum:
neprirovnaval jsem vas k paroubkovi, to byla jen narazka na to, ze s paroubkem je taky diskuze nemozna, ale nezlobim se na vas, uz jsem si zvykl, ze jakmile se sahne, byt virtualne, kurakovi na jeho cigaretu, je hned agresivni :D

cisla ohledne lecby jsou vtipny, kazdej kurak se jima ohani, ale realita je jina, vy si spocitate castku X, kterou stat dostane a to je vas argument, skoda ze je tak nesmyslnej, uz jsem to tu ale rozvadel, takze se nebudu opakovat, stejne jste hlusi 8)
mozna se zkuste kouknout sem:
Otevřený dopis Vědecké rady České lékařské komory vládě ČR

na ostatni ani nebudu reagovat, jen a pouze demagogie, film "dekujeme ze kourite" znate asi zpameti, vidte? :twisted:

necekam, ze se tam kouknete, ale kdybyste precejen meli slabsi chvilku....
http://www.dokurte.cz/
http://nekurte.cz/
http://stopkoureni.cz/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 3:16 pm 

313_Otto píše:
313_OTU_fatale píše:
JO A RADŠI MĚ ROVNOU ZABIJTE, PROTOŽE TO STOPOVÉ MNOŽSTVÍ KOUŘE ZABÍJÍ VAŠE DĚTI.

Zabit te? Vzdyt se zabijis sam, pomalu si utahujes "opratku kolem krku" coz ti vubec nepreji.

Vis Otto, existuji latky ktere jsou skodlive jiz ve stopovych mnozstvich, cili budes se divit, ale neni potreba jich snist, vdechnout, pichnout si, velike kvanta na to, aby se projevil negativni vliv na tvuj organismus.
Co se tyce koureni, jeho skodlivost je dost dobre prokazana, takze tu nebudeme o tom debatovat.

Rozhodne jsem pro, at si kazdej prasi zdravi jak je libo, ale at svoji bezohlednosti nekurvi zdravi ostatnim lidem!

Nejsem si uz tak uplne jisty, zda li castku kterou kurak odvede, pokryje pripadne vydaje na lecbu rakoviny jednotlivce (rekneme tech tezsich typu).

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 3:23 pm 

313_123 píše:
u mě na chatě byl takový malý minsraz 313
chata je dejme tomu moje a já jsem tam byl téměřj edinej kuřák
takže mě nikdo nemá co přikazovat zda tam můžu či nemůžu kouřit
hospoda je soukromej majetek
takže stejně jako u mě na chatě by měl sám majitel určit zda se tam bude kouřit či ne

pokud ti vadí že kouřím nejezdi ke mě na chatu, nechod do kuřácký hospody

ps: při srazu jsem kouřil venku a i tam jsem se tuším ptal těhotné husitovy manželky jaká je bezpečná vzdálenost

To ze jsi kouril venku, a i tam si se drzel "proti vetru" tak pak svedci o tom, ze jsi ohleduplny kurak. Pak je vse v poradku.

Jenze srovnavat "chatu" a hospodu je jako srovnavat hrusky s jablkama, zejmena pokud zamestnavas lidi. To uz je trochu o necem jinem. :roll:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 4:01 pm 

kdo chce psa bít hůl
si vždycky najde

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 02, 2007 6:17 pm 

Klucí , klucí. Serme na to, prosím. Na světě je krásně.

Dnes se mi narodila Adélka. Taká malušnavá. Heč!!! :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina