Hele husito, mě už umřelo několik kamarádů a některým to moc dlouho trvat nebude, takřka všichni byli vášnivmi kuřáky, ale světe div se ani jeden neumřel na rakovinu, teda vijma jednoho a ten zemřel na nádor na mozku, který jak je prokázáno s kouřením nemá nic společného. Jeden se uchlastal, moje teta se brzo uchlastá, další se zabil na motorce, jednoho řejelo auto, a dalšího prostě klepla pepka. A TAKY NEŘVU PROHIBICE!!, ZÁKAZ AUT, ZAKAŽTE MOTORKY, ZAVŘETE PEPKU.
Ať se kouří nebo nekouří, lidi prostě budou umírat, tak to je a tak se to musí brát. Už jsem vysvětloval, jak se to s rakovinou má. Někdo má holt smůlu. Tak už je to v přírodě zařízený. Daleko více lidí zemře ročně (prokazatelně)na českých silnicích, než-li (prokazatelně) na následky kouření.
Ono totiž kdyby se podle většiny "moderních" názorů, žral bych klíčky, pil vodu, snad bych ani neprcal, ale co z toho??? A co naši dědové??? Já mám jedno příbuzenstvo na moravě, kde můj praděda umřel v 85letech, žral si co ho napadlo, chlastal místo vody víno, pálil jednu zadruhou a v 75 měl posledního levobočka. Proti tomu bůj pra-strýc umřel na tuberu, v 25 letech, nekouřil, nepil, a nevím, zda si stačil zabodat.
Ale mě je to jedno, protože taky už takřka nekouřim, ale vadí mi persekuce, skupiny lidí, za to, že kouří, jako mi vždy vadili obstrukce vůči nekuřákům.
Fly já mám taky super práci, celej den makám na kompu, čučim do něj a taky nemám žádné ochrané pomůcky, a je dostatečně a daleko lépe prokázán vliv obrazovky na šíření různých nepříjemných, ačkoliv většinou ne smrtelných nemocí. Jsou to různé typy glaukomů ( končí slepotou) Epilepsie, různá onemocnění očních nervů, nádory na mozku. Zároveň k dlouhému vysedávání u kompu patří fenomén Low-back pain ( jímž se já osobně zabývám), nebo také křečové žíly.
Doprdele tak já jsem mrzák, kterýmá rakovinu plic, jsem dementní, slepej, ne nene.
Jo znám vlastně jednoho kamaráda, co umřel na raka a byl hospodskej, ale nikdy si nestěžoval, že by mu to vadilo, naopak, on to prací žil. Umřel dva roky na to co přišel o hospod Vpodstatě umřel ve chvíli, kdy o ní přišel.
Z toho asi vyplývá, že toto nejsou argumenty.
PS.: Ko.lik z vás si o problému rakoviny plic přečetl alespoň 10 osdborných článků v impaktovaných časopisech
(např.:Respiratory Medicine, Respiratory Physiology & Neurobiology, nebo Nature)?? Nemyslím tím časopisy, jako je 100+1, žena a život či bravo ( bez urážky), že o tom mluvíte, jako o faktu, že kouření = rakovina.
Logika věci je že pokud člověk kouří, může umřít na raka, ale nemusí.
Pokud člověk nekouří může umřít na raka, ale nemusí => každý člověk může umřít na raka, ale nemusí.
Člověk může nabourat a umřít, ale nemusí. Člověk může být přejet autem, ale nemusí.
Pokud žijete u silnice, nebo ve městě, tak si źjistěte, co máte ve vzducu a co neustále dýcháte, to je větší problém, než kouření.
Pokud vá pouze vadí to, že někdo vedle vás kouří. Pak to beru jako argument ale né tyto slátaniny!!!!! (bez urážky, jen jsem se nechal vytočit v práci a vadí mi, když někdo odsuzuje nazákladě nedostatečných, nebo mylných informací, bo mě to málem stálo kariéru.)
PS.2.: Numero, no já se asi k tobě přidám, jestli mě nestřelíš dozad.
Naposledy upravil 313_Otto dne pon říj 01, 2007 5:15 pm, celkově upraveno 1
|