313_OTU_Oblak píše:
Forde, mne nejvíce sere když po manévrovém souboji se dostanu na šestku nějakému pilotovi LW nebo RA a ten dá plný knedl a valí domů. To je OK, ale nejlepší na tom je když bliká jako vánoční stromeček na každé prolétávající letadlo......a na výzvu neblikej a bojuj neodpoví....věř mi, kdybych měl více munice, bylo by mi úplně jedno jestli bych ho dostal s otevřeným podvozkem nebo taranem. Jakkoliv by chcípl (i já třeba) bylo by to dobře. ten kdo zapíná poziční světla aby tak přilákal pomoc, zasluhuje smrt !
Ale je to jenom můj názor. je pokřivený tím že jsem za svých blbých let pustil několik blikajících kouřících nedoražených chcípáků domů.....a oni se mne pokoušeli sundat. proto ta nenávist

No tak jsem asi před třemi dny lítal na AHáčkách a nerazil jsem tam na jednoho hodně snaživýho hlada.3el jsem se spitem po He111 a dvakrát ( tedy ve dvou případech ne dlouho po sobě) se mi namotak do palby.
Vyváznul a sebral mi body budiš,příště se vykašlu na možný ban a budu pálit i přez něj.
Jo a za světluškama se ženu jak husa po flusu,tedy pokud nepřistávájí.beru to jako že mne chtějí vyzvat a nebo soutěžit v rychlosti,ale když ho osolím už mu to tak rychle nepoletí