313_OTU_Volume píše:
to jak jsme všichni kamarádští a jak máme úctu k velení je vidět v threadu a FF dlouhých vlasech
Volume na to kápnul

Jste mizerové, protože se do velitele takhle navážíte.
313-ka vznikla asi před 2-ma lety, kdy jsem zrušil letku Bohemici Aviatores vrámci IL2STURMOVIK FORGOTTEN BATTLES.
Prvními členy byl Voodoo, Macher a Já.
Postupem času se k nám přidávali i další piloti, kteří odcházeli z WarBirds, Jako je Nuker, Nevo atd... Většinou se rozhodovali pro 1stCL už jenom proto, že jich bylo více.
313-ka byla v posměchu jiných letek, ale mě jakožto velitele to netrápilo natolik, abych ji rozpustil, jak mi bylo doporučeno. Dlouhou dobu jsem byl bez připojení a tak jsem zaúřadoval aspoň co by"štábní krysa" a pověřil jsem Voodooa, aby se staral dočasně o letku on. Nelítal jsem velmi dlouhou dobu on-line tak off-line, protože můj počítač byl vzdálen 340km ode mne. Moc mě to štvalo, tak jsem se začal v internetových kavárnách koukat na různá fora a zkoušel jsem verbovat piloty, což se podařilo. Přišel Freeman (kliďas a dobrý pilot), McMarty a "KUBA"(ufňuk a ukecaný papoušek, ale už konečně pilot co něco dokáže a mám ho v listu brzo povýšených), a konečně se dostávám k Ikarovi. O tomhle blázínkovi jsem věděl, ale netušil jsem, že jako nováček budě dělat až tak velkého ducha celé Squadrony. Naučil se skoro všechno sám a začal postupně učit i ostatní základním pravidlům, zacož si zalouží můj dík.
Občas jsem se objevil na CzechWaru, když jsem o víkendu trávil volný čas u NUKERA. Odlítal jsem pár misí a rozhodl jsem se konečně už pro připojení, protože si hodně lidí začalo říkat, že jsem pouze vymyšlená postava, která si hraje na Spojenecké "ESO" a nevěří, že existuju i reálně.
Jméno 313-ky se začalo dostávat do pvědomí české komuniti snad díky CzechWaru, kde jsme se prezentovali velmi dobře (aspoň si to myslím) a soupeři z nás začali mít respekt.
V letce rozděluji piloty podle jejich dovedností a spchopností, jak je vidím já. OTU je výcviková letka, takže pro ně platí pravidlo, že musí dělat vše podle svého nejlepšího vědomí a svědomí tak, aby se zařadili do Operační letky už jako stihači a ne létající terče. V MU jsou piloti klidní, pak vyrovnaní, jeden "PES" který je dobrý pilot, ale až moc ambiciozní a uspěchaný s postupem, ale mám ho moc rád a je to takový jeden správný základní kámen Squadry.
Jsme Stíhací skupina v rámci RAF, ale nebráníme se létat na strojích jiných armád spojenecké strany a létání nad albionem, či ruských stepí je pro nás všedním chlebem.
A na konec jenom proč zrovna 313?
Jak už je z mého nicku jasné, tak František Fajtl byl velitelem 313-ky v reálu, tak jsem chtěl začít pokračovat s tímto historickým kredem aspoň virtuálně. O 313-ce mám přečteno snad všechno a tuhle Squadru mám z historie nejradši, protože jsme
ŘEZNÍCI
Salute!