Wedge píše:
313_123 píše:
říká se tomu myslím čítování

Ty vo tom taky něco víš co ty kluku ušatá, přiznej se!
Ffajtlíku......já tě prostě žeru!!!

Ale veskrze máš jistojistě pravdu.

Mno jako ja nevim jak lita Fuci a ty Wedgy vis dobre jak lita Fajtlik. Kdyz jsem s nim naposledy letel ve dvojici, tak jsem jen sledoval jak sestreloval na Laggu-3 (29 serie) jedno Befko za druhym a ja Fajtlikovi kryl zadek z povzdali, bo jsem byl spise divakem velkolepe show ...aneb jak vypraskat pet Nacku z nebe za to, ze nechali pripojit dalsi dva modre zadnima vratkama.
Nicmene nejvic letu kdy jsem prezil jsem absolvoval prave s nasim velitelem, pokud s nami leti tak jsem klidnej, protoze vim, ze mame ve vzduchu alespon jednoho vyjimecneho pilota a zaroven i vyborneho strelce.
Fuciho respektuju protoze lita tak jak je pro jeho masiny nejlepsi. Vi co to letadlo umi a zbytecne neriskuje. Respektuju ho za to ze umi byt hodne trpelivy. Sam se snazim ucit trpelivosti. Je to prasarna kdyz ho nekdo sundal na padaku, ale dost podobnou zkusenost maji i nekteri z nas. Pred par mesici se nekteri modrasci bavili tim, ze strileli na padaky. Vylozene jako by to byl sport, vyskocil jsi, pomalu se snasel k zemi a najednou priletelo Befko a presnou davkou te sejmuli. Je to prasarna, bohuzel mam spise pocit, ze to byla pouze odplata nez ze by mu slo primo o Fuciho. Zrejmne si chtel schladit zahu na prvnim modraskovi kteryho videl viset na snurach a bohuzel to byl Fuci.
taky jsme to nejak nerozmazavali po forech (teda alespon myslim).