1stCL/pbarry píše:
313_FlyBoy píše:
Mno jako ja nevim jak lita Fuci a ty Wedgy vis dobre jak lita Fajtlik. Kdyz jsem s nim naposledy letel ve dvojici, tak jsem jen sledoval jak sestreloval na Laggu-3 (29 serie) jedno Befko za druhym a ja Fajtlikovi kryl zadek z povzdali, bo jsem byl spise divakem velkolepe show ...aneb jak vypraskat pet Nacku z nebe za to, ze nechali pripojit dalsi dva modre zadnima vratkama.
Nicmene nejvic letu kdy jsem prezil jsem absolvoval prave s nasim velitelem, pokud s nami leti tak jsem klidnej, protoze vim, ze mame ve vzduchu alespon jednoho vyjimecneho pilota a zaroven i vyborneho strelce.
Fuciho respektuju protoze lita tak jak je pro jeho masiny nejlepsi. Vi co to letadlo umi a zbytecne neriskuje. Respektuju ho za to ze umi byt hodne trpelivy. Sam se snazim ucit trpelivosti. Je to prasarna kdyz ho nekdo sundal na padaku, ale dost podobnou zkusenost maji i nekteri z nas. Pred par mesici se nekteri modrasci bavili tim, ze strileli na padaky. Vylozene jako by to byl sport, vyskocil jsi, pomalu se snasel k zemi a najednou priletelo Befko a presnou davkou te sejmuli. Je to prasarna, bohuzel mam spise pocit, ze to byla pouze odplata nez ze by mu slo primo o Fuciho. Zrejmne si chtel schladit zahu na prvnim modraskovi kteryho videl viset na snurach a bohuzel to byl Fuci.
taky jsme to nejak nerozmazavali po forech (teda alespon myslim).
bohajeho, co to je za snůžku keců. Kolikrát si letěl proti fučimu, kolikrát si letěl s nim ?????? Stejně mimo jako názor fajtla.
technická - Na foréch to nerozmazává nikdo z lionů.
hodte se do klidu vy vsichni usmrkánci a nekomentujte něco o čem nic nevíte.
no panové mám horečku a jsem v práci poněvadž jsem ta vykořistovatelská/vykořistovanná/manegmenstká/dělnická svině, takže prosím omluvte můj stil mluvy
hlavně ty pbary nebo jak se to nezýváš
no ale máte to napsaný vmém podpisu a co by jste taky od numera mohli očekávat že
ale k věci:
drž hubu ty zasranej nacistickej šmejde co se sereš do flyboye
asi potřebuješ dostat pořádně přez držku a upozorni své kamarádíčky
s posranejma slipama, že je začnu střílet na padáku kurva na pot/dkání
kurva píča posranáprdel mrdat mrdat mrdat vás do ucha klackém šmejdi jedny upocený
konec hlášení
Ps: a nezapomen tento příspěvek dát na SVK to se ten intelektuál s natí orosí a začne psát vědecké pojednání o upadajícím stavu naší inteligence
totalní konec hlášení - krvavé s křidélky