313_Ffajtl píše:
Fuci.. Ikar a McMarty se rozhodli odejit planovaně a počkali si, až budu na slovensku u PYCKA, kde není internet. Nasrali mě s tím, že začali přemlouvat ostatní aby šli za nimi... Tohle se nedělá.
Pospa a Wedge měli funkce, pořád se říkalo, co se může zlepšit, na čem by se dalo pracovat a 2 dny po schůzi, kdy jsme si řekli, že se budem snažit se na to vysrali...
Toť můj postoj...
Nikomu v odchodu nebráním a nikomu nebudu říkat kolaborant, nebo jinak, pokud se k tomu postaví čelem a férově...
Můžeš mi prosím říct co jsem měl za funkci kromě velitele flightu a jak jsem moh ovlivnit
nefungování letky ? Myslím že od toho je v 313 štáb, který byl za mě ve složení Ff, Macher, Gryzlov, Nuker. V době našeho odchodu nikdo z nich svoji funkci neplnil. Prostě se po nich slehla zem snad kromě Gryzlova kterej měl upřímnou snahu dělat nějakou školu. Ffajtle prosím vždyť ještě teď jsem rosteru na oficiálních stránkách já i Wedge. Tak co takhle zavelet a opravit to ? Vždyť si velitel no né ? Když jsem "dezertoval" k lionům tak jsem se v ofiko rosteru objevil za 30min ! Ale raději toho nechme nebo se tady dočkám kamenování a nebo banu co Kopmane

Prostě nechci prát špinavé prádlo a věř to tvoje tím spíš né

Zjistil jsem že jsou letky které se opravdu jako letky chovají

Na rozdíl od tebe ja tě kdykoli na to pivo pozvu