Wedge píše:
Ste fakt banda pitomečků, když dokážete svoje kamarády zaškatulkovat jen kvuli tomu, že se slušně rozloučili, poděkovali a odešli jinam....je to celkem běžné a to nejen u lidí motajících se okolo leteckých simulátorů.
Prostě nás to tady už nenaplňovalo, nebavilo, chtěli sme zkusit něco jinýho. Byli jsme k Vám otevření a nikdy sme Vás veřejně nepomlouvali.

nechcem sa rýpať do tejto priblblej debaty, ale nedá mi.
Ono slušne sa rozlúčiť, poďakovať a odísť je jedno a zdrhnúť vtedy keď vykrikuješ o nejakom probléme a o tom ako to treba robiť je niečo iné.
Problémy sú na to aby sa riešili a nie preto aby sa pred nimi utekalo.
add Ikarov odchod bol o niečom inom, to bolo o dvoch kokútoch na jednom smetisku a jeden musel odísť. Zas je tu pôda na polemiku, akým spôsobom ... (vieme).
Zlanáril Pospu, že si budete lietať v "spolupracujúcej" dvojici, ráááz za červenývh, ráááz za modrých , tak pre potešenie. To by som ešte bral vaše poletovanie s Mr.Petrasom. To je pán pilot, ktorý lieta tak ako ste o tom vy rozprávali. Á potom šup nenápadko ECL

Ideológia v prdeli !
K "veřejnému pomlouvání" : ani nepoznám výzman tohto slovného spojenia

Ak ťa niekto ohovára verejne, tak to už potom nieje ohováranie !
Celá tá slovná prestrelka nebola o tom že si odišiel, ale (ešte raz) o tom ako si odišiel !!!
Si ešte mladý a sprostý, ale verím tomu že z toho rýchlo vyrastieš
btw: a nikto ma nepresvedčí, že komunistická ideológia je špatná , zlá, skoro ako fašistická a neviem ešte aké podobné blbé drýsty. Komunistický režim riadili ľudia, tak ako súčasný "demogrcanický".
kua tak veľa som hádam ešte ani nepísal !