Ahoj všichni
abych se představil. Jsem Husita a to se vším všudy co Husité byli. V dobrém i zlém. Kdyby v 15. století lítala letadla, lítal bych s kalichem.
Můj nick byl a je R.A.F.311 HUSITA a to na webu
http://www.husitstvi.cz/. Asi to změním na 313, ale moji bratři se mě budou ptát, proč? Já jim už nastínil, že hraji ILA. 311 jsem tam měl proto, že můj pradědeček sloužil u 311 jako mechanik. Dával jsem mu takto čest a velkou poklonu. Určo by se nezlobil, že jsem to změnil na 313.
Ten, kdo mě učil prvním krůčkům lítání, byl z 311 Permon a on mi doporučil stíhačky, páč bombardéry jsou o trpělivosti, přesné navigaci a při příletu na cíl, taky smrt. Přes můj nick jsem se dostal k IL-2 1946. Neměl jsem potuchy, že se taková parádní hra hraje on-line. Internet jsem si zařídili s manželkou v prosinci. Létám skoro dva měsíce a jsem spíše létající terč.

Pozemní cíle jsem se jakž takž naučil ničit, ale nepřátelské stíhačky zatím né. Včera jsem měl na AH první sestřel japonského bombardéru. V pondělí mě učil základům Fajtl a hodně mi pomohla jedna z nejdůležitějších rad! TVOJE CHYBA JE, ŽE MĚ CHCEŠ DOSTAT DO ZAMĚŘOVAČE ZA KAŽDOU CENU! To byla pravda. Tuto radu jsem si zapamatoval, při sestřelu toho japončíka. Počkal jsem si, jak zareaguje a snažil se odhadnout kam asi poletí a pak to do něj naprášil. Začal mu hořet pravý motor a já vyskočil ze sedačky až jsem se málem praštil do stropu.

Manželka si ťukala na čelo.

Hned mě Rusko uklidňoval a ptal se, zda je dostatečně poškozen, páč by to mohl ještě doletět, ale počál mi už oznamoval, že nepřátelský letoun je v pr... Dostal jsem 200 bodů a cítil jsem se dobře. Hmm, pak už mě dvakrát dostali kikiny

a já šel radějii hajat. Včera mi Santy poslal ntrk souboje a taky mi to moc pomohlo. Za to vám chlapi moc děkuji.