313_Pycko píše:
a na koho si ešte zabudol ???
Zeby na niekoho sestru ?

.
Chlapci moji , co vsetko som ja v sobotu postihal ani neni mozne. Rano 5km na bajku smer Suborovy gulas. Vinko , vinko, gulasik, vinko ,spev, vinko , spev, telefonat s Pyckom, 5km na bajku smer pred kostol , FF v kroji, slivovica, MAcher s Family, slivovica, fotenie, 500m vedla bajku smer krcma, pivo with slivovica, Pyckova sestra, pivo, vsetci zrazu niekam zmizli, taxi pre Heca , vytknuty clenok, 5km na bajku nazat na chatu (Heco ma nejakim cinom predbehol), vinko + spev x nekonecno, zaujimavych 2.5km na bajku, nakladam Heca ku mne do kokpitu (na ruru

) 2.5km letime v tandeme. Este jedno pivkoo vlastne uz iba 1/4 lebo tu niekde som sa asi otravil a vyfasoval som taky slabunky reset na hlavku . Dnes rano ked som siel do prace som si nasiel v bajku FF flasu od slivice, este aj so svadobnou stuzkou, obidva svetla som pravdepodobne zabudol vypnut tak su baterky vhaji a sedadlo sa tak nizko ani neda dat ako som to podarilo mne .

Krasny den.
Inac v nedelu bolo super, trochu som sa poliecil a konecne aj trochu normalne podebatil. Skoda toho FF zdrhnuteho vlaku. A to ze som musel odyst bolo tiez na prd. Dufam ze stretnutie ma myte s Machrom sa bude niest v pokojnesom duchu nie ako tato sobota