No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je pát kvě 09, 2025 6:02 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Koupě Joye
PříspěvekNapsal: pát srp 05, 2005 7:12 pm 

Pánové, mám problém a potřebuji poradit :(

Chci koupit force feedbackového joye do ILa a zaujal mně tenhle:

http://europe.thrustmaster.com/eng/d_pr ... =T62&fam=6

Co na něj říkáte.... Potřebuji vědět, jestli na něj neznáte nějaké recenze, nebo s ním nemáte zkušenosti....

Původně sem chtěl nějaký levný (Logitech WingMan Force 3D), ale recenze mně přesvědčily, že je to .... řekněme si to SOUDRUZI na rovinu... je to ŠMEJD... :P

Tak si radeji připlatim a koupim něco lepšího... díky za pomoc ....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 10:42 am 

...ja se uz konecne musim dokopat a jit si poradne prohlidnout Mrkvochvostiho SW FF pro. Je to takova ta prvnejsi verze ale vzhledove se moc nelisi od te dvojky, a hlavne je za 30eur, tak kdyztak pockej. Vzal bych ti ho kdyby to stalo za to. Ja sam mam logitech 3D blabla nevim presne a uz je to takovy cochtadlo s kterym skoro nic netrefim :-D (jestli to je ale tim Joyem??)
to je ten co o nem pisu:
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... lectronics

a tohle je ten co po nem vsichni touzi :-) :

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 10:47 am 

jo, a taky pro mne je ta paka trochu k nicemu kdyz se rozhlizim mysi v leve ruce !! :-D Asi to vyresim az tim trackirem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 12:01 pm 

Díky moc Ikare za info... je to zajímavá nabídka, akorát, mě se zdá, že Mrkfosoft, už přestal joye vyrábět, protože byly strašně kvalitní :D
Mně by strašně zajímal ten joy na který sem dal link.... líbí se mi ergonomicky i funkcemi...i cenou (+-2300,- Kč). O tomhle joy nic nevíš???
Apropois...30 Euro za FF (ne FFajtl :D ) Joye od microsoftu a takhle kvalitniho.... neni to nejak malo??? :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 1:09 pm 
Site Admin

Za 30E to beru taky. Ja jsem nasel par v US ale odmitaji to z amazoonu poslat k nam... Takze Ikare esli toho Mrkvosofta vezmes tak na mne mysli!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 1:22 pm 

Mám pocit, že na toho thurstmastra je recenze na AH servru - ale asi na verzi bez FF

jinak já mám topgun fox pro? nevím, nejsem doma - základ té páky je stejný jako knipl u toho afterburnu, jen nemá plynovou páku jen takový slider - ale je ergonomicky velmi dobře zpracovaný - jediné co se dá těm joyům vytknout je málo tlačítek, zatím stačí (na WB s přehledem, na FB si holt musím častěji šahat na klávesnici), ale budoucnost vidím někde u saiteku X52, případně u něčeho z téhle saitekovské řady (jen by nemusely být tak starwars) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 2:10 pm 

Ted sem si četl, že Joy od MS nema ovladače na Win XP a když se použijí ovladače z Widlí, tak nejdou namapovat tlačítka.... Takže asi pujdu do toho Thrustmastra...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 7:12 pm 

313 OTU Blc píše:
Ted sem si četl, že Joy od MS nema ovladače na Win XP a když se použijí ovladače z Widlí, tak nejdou namapovat tlačítka.... Takže asi pujdu do toho Thrustmastra...

Blbost Blacku, mam Sidewinder ale tu II, je pravda, ze nemam origo ovladace, ale XP si ho normalne chyti. Je pravda, ze nejdou namapovat tlacitka s rozsirenou f-ci tj. ze pri stisku treba SHIFTu mas moznost de facto zdvojnasobeni poctu tlacitek, ale ten joy ma 4 tlacitka na tele + plynovy potenciometr a dlasi 4 tlacitka jsou na pace + kloboucek. Me opravdu tolik tlacitek staci.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 7:16 pm 

Upozornuju ze to neni tenhle:

ale tenhle:

nasel jsem je v jednom krame, a vypadaj (ty krabice) jako by je vystourali z hodne zapadlyho kouta skladu. Zkusim se s nima dohodnout a prubnout ho. Co se tyce ovladacu, tak prej nejsou potreba a tlackatka prej jdou v poho. Co Meku ty mas tu dvojku ne??!!
V pondeli tam jdu a pak napisu. Toho Thrusta neznam :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 8:03 pm 

313_Ikar píše:
Upozornuju ze to neni tenhle:

ale tenhle:

nasel jsem je v jednom krame, a vypadaj (ty krabice) jako by je vystourali z hodne zapadlyho kouta skladu. Zkusim se s nima dohodnout a prubnout ho. Co se tyce ovladacu, tak prej nejsou potreba a tlackatka prej jdou v poho. Co Meku ty mas tu dvojku ne??!!

Ano ja mam Sidewindera II, ale predpokladam, ze s tema ovladacema to bude 100% stejne.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 06, 2005 10:45 pm 

Mno... momentálně mám tenhle http://blc.webzdarma.cz/IL/Joy.jpg a sem s ním spokojeny, ale tenhle nemá forcefeedback (Kvůli kterého chci koupit nový Joy) ... Mimochodem mi hodně připomíná ten od mrkfosoftu za 30 Euro.... :lol: U toho Thrustmastera se mi hodně líbí ta páka plynu... Má 7 programovatelných tlačítek, twist, 2 motory, 2 kormidla...a další věci. Asi ho vezmu. Škoda, jen, že na něj nemůžu najít ty recenze.... Dík všem za help a brzy se uvidíme na obloze :D

Edit: Ty se ty URL nenaucis vid? A nebo mne jen testujes ;-) Kopman

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2005 4:46 pm 
Site Admin

313_Ikar píše:

Doufam ze v pondeli das vedet - mam jednoho pro Kopmana ;-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2005 5:51 pm 

Blacku, dvojka ovladače pro XP má, jednička nikoliv (mám doma oba, protože jsem magor a představa, že se mi třeba před speciálkou vys... joy mne v noci budí ze spaní).
Pro jedničku skutečně nemůžeš v XP použít mapovací prográmek MS(nefunguje v nich ani ten pro jedničku, ani ten pro dvojku), takže teoreticky přicházíš o šiftovací tlačítko (to SW dvojka naopak vůbec nemá.)
Nicméně na všechny tlačítka se dají namapovat dva povely i v tomto případě (jak na jedničku, tak na dvojku). Je to trochu komplikovanější, nicméně způsob jsem popsal na stránce Holubů. Pokud tam už není, asi bych ten návod někde našel a mohl případným zájemcům zaslat.

Jenže největší kámen úrazu je skutečně SW FF vůbec sehnat. Prohledal jsem celý web a našel jsem jednoho dodavatele v USA (asi se předzásobil a od něj to prodává i Amazon, což je jen zprostředkovatel). Nakonec jsem si ho v USA koupil, ale jet tam jen kvůli tomu se ne zcela vyplatí ;-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 07, 2005 6:42 pm 

Takže Ikare , asi oželím tááákhle velkou plynovou páku :lol: a podle ohlasů to vypadá, že ten Sidewinder bude to pravé ořechové... Takže mi jeden odlož :twisted: PS: Jak a kdy si ho mám vyzvednout??? :?: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 08, 2005 6:57 am 

Ikare..... Lovecz by rad tu jednicku bez FF a ja bych rad, kdybys sehnal tu II bez FF,.......

Ihned berem oba.... ozvi se...diky

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina