No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je ned dub 20, 2025 1:49 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 7:55 am 
Site Admin

313_Otto píše:
Koope. Ono záleží jak to taky říkáš. Pokud mi někdo řekne: To mi musíš kurva smrdět pod nos, tak se stane co??? Pošlu tě dopytle. Ale to je jedno. S restaurací takovou zkušenost mám. Cituji: Prosím vás, nemohl byste počkat chvilku s tím kouřením??? Přinesli mi oběd. Opověď Ano, určitě.
Tak to je má zkušenost.

No kdyz po nekom neco chci tak byvam slusny. Ale i v takovych pripadech jsem zazil ze te poslou nekam.
313_Otto píše:
Ale když mluvíš o 8kč na pivu. Super, ale je to proto, že on má unikátní hospodu ne??? Pokud by byli všechny hospody nekuřácké, pak mu to spadne dolů. Ono totiž když si budou lidi moct vybrat, tak půjdou tam kde maj dobré pivo, kde je taková a maková obsluha, co maj blíž atd, atd.

Takže výdělek neberu jako argument.

To sem moc nepochopil. Ja tim naznacoval, ze na pivu se tak nevydela pokud nedelas vylozene pivnici. A byl to (a stale je) argument k tomu, ze kdyz udelaz z kuracke nekurackou tak to neznamena krach.

Jeste k tem sektorovym - je jich hodne? No to jsem nejak nezaznamenal. Pokud teda nemyslis styl - tento stul je kuracky a ten vedle ne... Jo sorac ten nekurackej je u okna kterym ten kour jde ven ;-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 2:53 pm 

v hodpode jde udelat kuracky i nekuracky prostor, u nas jednu takovou mame, prostory nejsou nijak oddeleny, ale diky vhodnemu odvetravani v te nekuracke casti vubec nepoznatem, ze nekdo v te kuracke kouri ... ale ono to asi vyjde pekne draho a tak to nemuze byt v kazdem pajzlu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 3:10 pm 

No tak jo kope, s výdělkem na nekuřácké a kuřácké hospodě ok. A myslel jsem to tak, že nemůžeš srovnávat výdělek z piva před zákazem a po zákazu (s čímž v čechách není žádná zkušenost).
Ale beru, že nezkrachuje.

Hospody sektorově dělené. Znám jich poměrně dost v praze.
Ale i tak jich je dohromady málo, ale to není problém kuřáků, ani nekuřáků. Mě už nebavěj represe vůči spotřebitelům.

Pokud se vydá zákaz kouření v hospodách, tak je to zase represe vůči spotřebitelovi, a né vůči poskytovateli služeb. A to už mě fakt nebaví.

S zaposlední. Některé hospody jsou už takřka kulturní památkou ( hospoda u zlatého Tygra), které mají určitou atmosféru, která se zajisté naruší, pokud se tam nebude smět kouřit.

Zákazem se VAŠE PROBLÉMY NEVYŘEŠÍ, akorát se přemístěj někam jinam, leda že by to byl absolutní zákaz kouření, ale to by dopadlo asi jako s prohibicí všude na světě, a řekněme, že je by to byl zásah do svobody.

Howgh a konec a už se tady nebudu? vyjadřovat. Neb tato debata je zbytečná a bezvýznamná, Stejně s tím nic nikdo z nás neudělá.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 3:18 pm 

313_Otto píše:
Howgh a konec a už se tady nebudu? vyjadřovat. Neb tato debata je zbytečná a bezvýznamná, Stejně s tím nic nikdo z nás neudělá.

jo moudřejší ustoupěj
a proto vládnou blbci :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 3:30 pm 

Citace:
Zákazem se VAŠE PROBLÉMY NEVYŘEŠÍ

muzu te ujistit, ze muj problem smrdicich hadru a jak doufam, tak i muj problem, ze kdyz se vypiju a nekdo si vedle me zapali, tak hned dostanu taky chut na cigaro, se vyresi.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 3:33 pm 

hawk píše:
Citace:
Zákazem se VAŠE PROBLÉMY NEVYŘEŠÍ

muzu te ujistit, ze muj problem smrdicich hadru a jak doufam, tak i muj problem, ze kdyz se vypiju a nekdo si vedle me zapali, tak hned dostanu taky chut na cigaro, se vyresi.

pokud by někdo utratil všechny nekuřáky tak se vyřeší celý tento konflikt :idea:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 3:39 pm 
Site Admin

Ottiku, precti si pozorneji jeden z mych prvnich prispevku - ja nejsem PRO ZAKAZ.. ale ani PROTI ;-) Proste jen chapu proc se k tomu smeruje. Praha je vyjimka to ano...
Na druhou stranu historicky dech hospudek se narusuje i tak.. Viz treba u Pinkasu - tak pekne to bylo pred rekonstrukci, zakoureny dobovy pajzlik, hrali sme tam mariasek... Ted - rekonstruovany radoby historicky interier... Atmosfera v cudu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 4:44 pm 

hawk píše:
v hodpode jde udelat kuracky i nekuracky prostor, u nas jednu takovou mame, prostory nejsou nijak oddeleny, ale diky vhodnemu odvetravani v te nekuracke casti vubec nepoznatem, ze nekdo v te kuracke kouri ... ale ono to asi vyjde pekne draho a tak to nemuze byt v kazdem pajzlu

Presne take nieco mame aj u nas v bombure.
Tam to tiez nepoznat :hehe

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 30, 2007 4:44 pm 

tohle jsem vyfotil minulej vejkend v Jindrichove Hradci... jen takova ukazka, co si kuraci delaji ze zakazu :roll:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 30, 2007 6:29 pm 

Ja jsem pro zakaz koureni v restauracich.

Je docela zajimave sledovat to, ze nikdo neresi obsluhu ktera v techto zarizenich musi obsluhovat. Co cisnik, nebo cisnice co je nekuracka? Celej vecer cicha kour a rekl bych ze dostava daleko vetsi davky svinstev ktere vznikaji pri nedokonalem spalovani tabaku, nez kdejaky kurak co tam dojde, zapali si par cigaret a za dve az tri hodiny odejde pryc.
Obsluha musi v teto atmosfere obsluhovat at se ji to libi nebo ne.

Ano kuraci casto namitaji, ze zamestnani cisnika delaji dobrovolne, avsak je tu jeden maly hacek!
Ja jsem chemik, svoje zamestnani take delam dobrovolne a beru svoji praci dost vazne, casto se dostavam do kontaktu s latkama ktere jsou srovnatelne (i horsi) s temi, kterym je vystaven cisnik v kuracke restauraci, ale na rozdil od neho, mam jednu vyhodu. V mem pripade mam narok na ochrane pomucky (ktere jsou jaksi samozrejmou soucasti me prace), ktere mi relativne zaruci, ze budu uchranen pripadnemu poskozeni zdravi.

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 6:24 am 

já už jsem taky pro

vyřizuje se mě momentálně stavební povolení
takže bych to urychlil a místo baru udělal soukromej kuřáckej klub
a zaměstnal peknou čísnici v plynové masce přeci nejsem nelida že

jinak přijed k nám na návštěvu
udělám ti krásnej transparent ZAKAŽTE KOUŘENÍ
a pujdem se podívat do té 5 kam chodím na pivo
nejdřív tě vezme transparentem po hlavě hospodskej páč v případě zákazu kouření mu štamgasti nebudou chodit a turistů tam moc neleze
určitě má v živé paměti zákaz kouření v době obědů
(jeho geniální nápad pro zvýšení obratu)
nu propustil kuchaře a už se tam nevaří

a co říci na závěr
je zajímavé že i když jsem kuřák u piva moc kouřit nemusím
takže tenhle další debilní nápad přežiju
kor když jsem nedávno zjistil že na rakovinu plic umírá víc nekuřáků
než kuřáků asi to pasivní kouření je vážně obrovské svinstvo
a jak už jsem nadnesl dříve nejsem přeci nelida

a jelikož jsem zjistil, že nejsem nelida du si zaguglovat a najít nějakou organizaci která bojuje za zákaz vozidel se spalovacími motory
a podpořím jejich argumenty
no uznejte sami, že škodí zdarvý a ovzduší více než cigarety
jak tak o tom dumám najdu rači nějakou organizaci co se zabývá zákazem lidstva páč nic neubližuje mé rodné modré planetě jako člověk

ps: prosím všechny nekuřáky aby svůj tlak na stát znásobyli a dopracovali to až k totálnímu zákazu
bratr mě seznámí ze správnejma lidma přečtu si znova kmotra založím organizaci a budu doufat, že budu aspon spůlky tak úspěšnej jako
luc luciano za prohibice v USA

totální a konečné ps:
začínám na sobě pozorovat příznaky, musím tedy boužel konstatovat,
že jsem celou dobu lhal
ano je to pravda
jsem nelida

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 12:04 pm 

Už aby přišla tato móda k nám do ČR. Zakázat a omezit kouření.
Vážení kuřáci chrchláci. (bez urážky) Znám dva případy mých přátel, kteří na vaši vášeň šeredně doplatili. Jeden už nežije a druhý se bije o život s rakovinou, způsobenou tímto koníčkem.
Kdybych mohl vrátit čas zpátky, nekouřil bych, zní jeho slova.
Ale pozor! Je tomu pár měsíců nazpět, co měl podobné hloupé připomínky a názory jako vy huliči tabáků. Je moc smutné tohoto člověka sledovat jak skomírá a je velice zesláblý, bledý.
ČEKÁ NA SMRT A TO KVŮLI HŘEBÍKŮM DO RAKVE!!!
Omlouvám se, nikdy bych tak na vás kuřáky neútočil a ještě před týdnem by mi to bylo jedno. Ale když vám pak umírá příslušník rodiny kvůli tomu, je člověk vytočen na tyto žvásty.
Mám vás kluci rád a myslím to s váma moc dobře.
Numero, nemohu uvěřit tomu, že by páni štamgasti z tvé hospůdky přestali chodit na pivko, kvůli zákazu kouření v restauracích. To je prostě hloupost. Možná ze začátku, ale touha po natočeném pivku by zvítězila a pokuřovali by si na určených prostorách kouření. Samozřejmě bez židel.
Když to funguje jinde v Evropě, proč by u nás né? Taky tam tvrdili kuřáci to samé jak vy. A vida! V hospodách ještě přibylo lidí.
Nebraňme se tomu! :!:
HRRR NA NĚĚĚ, NA KUŘÁKY :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 2:48 pm 

milý husito
i tvůj bůh dal člověku možnost volby
a ty nám tu zastávaš názor že člověk by neměl mít právo volby

dejme příklad
třeba taková tráva je zakázaná seženeš ji snadno a kouří ji kde kdo
prostě zákazem se nic nevyřeší
jen změníš pravidla hry
a trošičku to kuřákům stížíš

už ted ti společnost zakazuje, přikazuje všechno možné
tak proč né další zákaz vid

ted se budu opakovat, ale at
zakažme kouřit škodí to
zakžmne alkohol škodí ještě víc
zakažme boha vždyt lidi pořád kvůli náboženství bojují
zakažme ...
zakažme ...
a jednou to dopracujeme k ideální společnosti
všichni na sebe budou hodní
všichni budou neuvěřitelně zdraví
všichni budou zvesela chodit do práce
a množit se ze skumavky aby se zabránilo šíření pohlavních nemocí
ráj na zemi
nádhera

polib si
já rači budu svobodně kouřit, chlastat brád drogy souložit kdy a kde chci
aspon tuto svou malou válečku za svobodu výběru povedu
pokud se mnou nesouhlasíte, nebo nedej bože máte jiný názor
neberu vám ho je to vaše volba
navrhnu vám i řešení jen se ohlédněte do minulosti však tam pár pěkných příkladů jak nakládat z nepohodlnou menšinou najdete

je pravda, že když mě necháte na pokoji zajdu pomalou a bolestivou smrtí
sám
no a až mě váš bůh bude posílat do pekla ohlédnu se a řeknu stálo to za to
pokrčím rameny a do toho kotle vlezu možná i rád

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 3:09 pm 

313_123 píše:

... no a až mě váš bůh bude posílat do pekla ohlédnu se a řeknu stálo to za to
pokrčím rameny a do toho kotle vlezu možná i rád

Juuj ako pan taaare. :lol:
To sa to to vytahuje ked po kotlyku ani vidu ani slichu. No kolky sa dochvastali.
no no no :eee: s certy nejsou zerty.

Jujuj toto mi od toho FF zjebunku kus pomohlo vdaka si ma rozveselil :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 01, 2007 3:35 pm 

Numero, v Irsku meli obrovske bobky z toho, ze tam hospody zkrachujou kvuli zakazu koureni.

Ted s odstupem casu je jasne ze ten strach byl zbytecny. Lide chodi do hospod stale, akorat kdyz maji "chut" na cigaro, tak se proste zvednou a jdou si zapalit pred hospodu. TO je jediny rozdil ktery tam zaznamenali. Cili se tim potvrdilo akorat to, ze lide se chodi do hospudek bavit, nikoli palit jedno cigo za druhym :wink:

Verim, ze u nas by tomu bylo uplne stejne, pokud by zakaz koureni platil bez vyjimky ve vsech restauracich, hospodach ci jinych podobnych zarizeni.
Dost pochybuji o tom, ze by najednou vsichni prestali chodit ven :lol:
TO je naprosta blbost, protoze do restauraci a podobnych zarizeni se chodi lide predevsim bavit, nikoli vyhulit krabku :wink:

Vem si jenom tu nasu bandu virtualnich pilotu, snad si nemyslis, ze se najednou prestaneme schazet u piva na dobry pokec o tom co nas spojuje jen proto, ze si nebudes moci pohodlne zapalit cigaretu sedice na zadku, ale ze budes muset chte nechte tu p.del zvednout a jit si zapalit ven :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina