No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je stř říj 24, 2018 2:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte říj 16, 2007 1:34 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Diky Hidde :D

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 12:12 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Uz tu odpoved mam, stahl jsem si na netu manual k 8800kam.

"If the power supply specifies two 12V windings (i.e. 12V1 and 12V2), then these current numbers can be added together to check against the specifications described above."

Takze staci pouze hodnoty proudu na jednotlivych vetvich secist a pokud je to pres 30A tak to zdroj utahne

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát říj 19, 2007 7:35 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon úno 13, 2006 1:14 pm
Příspěvky: 858
313_FlyBoy píše:
Uz tu odpoved mam, stahl jsem si na netu manual k 8800kam.

"If the power supply specifies two 12V windings (i.e. 12V1 and 12V2), then these current numbers can be added together to check against the specifications described above."

Takze staci pouze hodnoty proudu na jednotlivych vetvich secist a pokud je to pres 30A tak to zdroj utahne

Toto mi nieco hovori , kua ale co? :hmm: . Bohaca viem ze som z nicoho takeho maturoval, kua co mi to len hovori :hmm: :

_________________
No. 313 (Czechoslovak) Fighter Squadron RAF
RY-X / Yellow Three
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 21, 2007 11:44 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Uz ho mam chlapy! Uz ho mam!
To je mazec ty dual core. Farmatuju disk, kopiruju na druhej a jeste k tomu plynule surfuju na netu :D

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon říj 22, 2007 4:14 pm 
Offline

Registrován: úte srp 09, 2005 8:23 am
Příspěvky: 97
To je mazec, hlavne ze uz zase chtej u novejch procaku menit i patice. To zas bude upgrade na hovno :?
S timhle me fakt serou jak AMD tak Intel

_________________
RY-E


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 19, 2008 6:46 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Heco by chcel vymenit staru za novu (PC zostavu samozrejme :D ).

Ako som slubil, tak tu su zostavy z casku LEVEL. Davaju tam kazdy mesiac 4 vzorove zostavy zoradene podla ceny.

Zostavy z decembroveho(prosincoveho) cisla:
Obrázek

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 8:24 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Tak jsem se pánové po dlouhé době rozhodl upgradovat PC...

ohodnoťte prosím a zkuste mi říct i své názory, zda ano, či ne..

CPU: AMD ATHLON 64 X2 5000+ Black Edition BOX

MB: GIGABYTE MA78GM-S2H (rev.1.0) (mATX, socket AM2+, AMD 780G, int. VGA ATI HD3200 (DX10), 1x PCIe x16, 1x PCIe x1, 2x PCI, 4x DDR2, 5x SATA, 1x eSATA, 1x D-Sub, 1x DVI, 1x HDMI, 1x Gb Lan, 1x FireWire, audio 7.1)

RAM: AENEON XTUNE 2048 (KIT 2x 1GB) 800MHz (operační paměť DDR2, frekvence 800 MHz, CL4, hliníkový chladič, balení v boxu)

HDD: Samsung SpinPoint S200 3,5" 200GB HD200HJ (pevný disk, HDD, 3.5", SATAII/300, 200GB, 7200ot./min., 8MB cache, přístupová doba 8.9ms, technologie NCQ)

Tak co vy na to? Grafiku dokoupím později :)

BTW.. cena
CPU: 1770,-
MB: 1715,-
RAM: 850,-
HDD: 1000,-

Jde to ne?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 4:59 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 12, 2005 5:43 pm
Příspěvky: 1331
No já se v tom houbelec vyznám, ale to už máš pomalu na BOBka, až za čtrnáct dní vyjde ne? :D
Ty komponenty někdo ukrad?

_________________
Obrázek
Mě nemůžete vyděsit! Jsem zbabělec, mám strach pořád! A.Rimmer


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 5:22 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 8:36 pm
Příspěvky: 1675
Bydliště: DKnL
až na HHD(šamšung já neznat) bych do to ho šel taky,ale dělej si co chceš :mrgreen:

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 8:57 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Pockal bych na BOB a upgradoval az potom.

Zalezi pre co to potrebujes upgradnut?
Po skusenostiach so Sturmom, bych siel do nejakeho nadupaneho procaku (asi Core 2 Duo) + tych 2GB RAMM co pises.
Disk je asi jedno aky velky, ale siel bych do znacky HITACHI, MAXTOR ... s tymi mam skusenosti.
Graficky utiahne Sturma aj sebelepsia grafarna.

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: čtv dub 24, 2008 10:16 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř črc 26, 2006 9:04 pm
Příspěvky: 1616
No AMD je good, ram 2 Gb taky, grafika taky, jediný co se mi nezdá je HDD, ale to proto, že jsem s ním neměl tu "čest?", jak již kluci psali.

Po tom všem myslím že OK, ale kouknul bych se ještě na ten HDD. Jo a cože to má za síťovku???

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 7:46 am 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 26, 2005 6:41 am
Příspěvky: 1846
Síťárna je 10/100/1000

Ale jinak jsem ještě uvažoval o HDD RAPTOR 8)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 1:46 pm 
Offline
Site Admin
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 25, 2005 6:27 pm
Příspěvky: 1136
313_Ffajtl píše:
Síťárna je 10/100/1000

Ale jinak jsem ještě uvažoval o HDD RAPTOR 8)


ja bych se toho samsunga nebal...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: pát dub 25, 2008 7:31 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte říj 18, 2005 12:11 pm
Příspěvky: 1578
Bydliště: NDCA
Jo, mikrovlnky robia dobre. He he :D

_________________
Be quick or be dead!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC upgrade ?
PříspěvekNapsal: sob dub 26, 2008 6:24 pm 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 27, 2006 11:48 pm
Příspěvky: 1378
Tu RAMku bych asi spise volil Geil 2x1GB CL4. Davaji 60let zaruky.

_________________
Na životě miluju zejména tu rozmanitost. Každý den mě nasere někdo jiný :lol:

RY-C
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz