FlyBoyi.. ať nedopadneš jako já v Košicích

Byl jsem na hlavním nádraží a ptám se. Dobrý den, poradili by ste mi prosím, jak se dostanu ke Krajskému Úřadu? .... "Hmmm krajský úřad?.. nevím, nejsem zdejší" .... tak díky.
Ptám se dalších dvou slečen a ony na mě: "Nemtudom Slovak.... Magyarorszag Miskolc várakozás a vonat" tak jsem odpověděl jenom VISZLAT a na maďary se VYSZRAT....
No asi desátý člověk mi odpověděl. S nedůvěrou jsem se k němu obrátil, protože byl nalomený jak doga. Očividně chlastal a krokové variace předváděl jako elvis v nejlepší formě a tak mu říkám... Dobrý den.... "Čo chcešššpppff" .... Jak se prosím dostanu ke Krajskému Úřadu?.... "Kám?" ...Krajský Úrad kde je do piči....
"No.... blah.... Sadni na elektrišku dvojku.... a choď do piči!" .... No a dvojka byla správně...
Jak jsou ti ožralí dycky nejvíce vstřícní....
Potkat takového Hidda a nesmět ho znát v Bystrici opitého a ptal bych se na cestu tak by to vypadalo asi takto...
"Héééj kamarát moj, totok tažké z taďe budě. To ti treba na Brezno ísť a potom na Balog.... aj a kdě si to ty chcel? No hibaj so mnou, vybavíme všetko... dáme za jedon a budeme vedieť.... Jáááj do piči, a ty kto si?.... A kde si to chcel isť? Jááááj... "
Takto by to dopadlo si Hiddem.....