313_123 píše:
machrova zpráva neříká vše
fotky jsou moc lichotivé
asi napíšu referát

Palubní deník dodatek:
Paegasova část výpravy: (Já, Andrea, Numero, Tomasz s rodinou)
Návrat již v
neděli přes Poznaň a Wroclaw.
Zastávka v Poznani u Tomásze, rychlý oběd (grilované kuře- pozdější nasledky) a hurá domů.
Ve Wroclawi poslední nákup ve vélkém shoping parku (nemůžete navštívit Polsko a vrátit se domů bez Krowek)
...a přes Náchod, HK, Litomyšl (vysazení Numera) do ValMezu.
Z Debek jsme vyrazili v 10:00 do ValMezu jsme dorazili ve 3:00. (950km za 17hodin- 14 hodin čisté jízdy, uznejte sami- co víc jsme si mohli přát!!!!)
V pondělí večer se umne objevily první příznaky něčeho podezřelého. Teplota 39,9°C. (po tři večery to samé)
V úterý nekončící průjem a bolesti břicha (mimochodem až do soboty).
Do toho Andrejka v úterý nastoupila do nemocnice na plánovanou operaci a já zůstal trpět doma sám jen s Rafalem a Frodem. (freťáci, pro ty co neví)
Ve středu jsem se dobelhal k doktorce a ta mne potěšila podezřením na salmonelozu, nebo zánět slepáku. Poslala mne na chiru a udělala mi výtěr. Na chiře mi řekli, že slepák to není, ale že mám pupeční kílu (v daném okamžiku mne to vůbec nezajímalo a zatím nezajímá). Dostal jsem antibiotika a šel jsem domů, kde až do soboty pokračovala má anabáze mezi postelí-wc-sprchou, proložená banánovou a rýžovou stravou.
V neděli jsem si jel pro Andejku do nemocnice (konečně doma někdo uklidil a vypral)
V pondělí mi zavolali z hygieny a potěšili mne, že teda salmonelu nemám, ale že mám hned druhou nejoblíbenější kampylobaktérii, která se nejlépe získává z nedostatečně tepelně upraveného drubežího masa.
PS: Andrejka je v pohodě, operace proběhla úspěšně.
Páru foteček ode mne.
Česká část srazu:
Příloha:
P1090363web.jpg [ 166.5 KiB | Zobrazeno 4033 krát ]
Na lodi
Příloha:
P1090520web.jpg [ 142.5 KiB | Zobrazeno 4034 krát ]
Ottíkova ochrana
Příloha:
P1090424web.jpg [ 132.57 KiB | Zobrazeno 4032 krát ]