Zdravim všechny, hlavně šílence! Nikdo jinej totiž do týhle speciálky nepude. Pracuju na nočnim náletu s B-25 (Wimpy ve šturmu není). Předpokládám, že seženu aspoň jednu kompletní posádku do Mitchella (radši víc) a dva lidi do Bf-110. B-25 budou mít za úkol asi v 10000ft doletět nad cíl, naklást vejce a vrátit se. Noční stíhač bude mít za úkol je vystopovat a sestřelit. V B-25 bude pilot, kerej poletí podle přístrojů a pokynů předního střelce/navigátora. Ten musí mít navigační pomůcky (pravítko, úhloměr, tužku, kružítko, odpichovátko a vytisknutou mapu). Kalkulačka a znalost gon. funkcí se povoluje. Střelci budou pátrat po obloze, aby odrazili případnej útok Bf-110. Tam bude pilot a střelec/navigátor. Obtížnost bude nastavená na maximum a předpokládám minimálně 4/8 mraků, takže navigátor je vážně nutnej. Dráhy budou osvětlený a Befko nesmí nad anglický letiště. Datum eště nevim, protože nejdřív musim najít lidi. Koho to zajímá, nechť se přihlásí o místo. Já budu navigovat nebo řídit B-25, takže dopředu upozorňuju střelce, ať se snažej, protože "...po tmě já neskáču!"
PS: Nad cílem budou světlomety a hustej flak. Teď si právě hraju s jeho koncentrací, protože v tomhle simu střílej neskutečně přesně. Plíny si neberte, přotože
"...nad cílem máš prdel staženou tak, že ani stýblo neprostrčíš."*
*) Kdyžtak to uprav, Kopmane, ale je to citát z Nebeskejch jezdců a ten se sem hodí...
Upraveno - chtelo to dat tucne
Red three