No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je ned dub 20, 2025 1:22 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 11:11 am 

Takže pánové, po té co jsem providerovi pohrozil otevřeným dopisem v regionálním tisku, tak během týdne proběhla výměna HW v mém novém bydlišti a můžu říct, že po testovacím víkendu na AW jsem opět spokojen a mohu hostit 16 lidí bez větších problémů. :lol: (vždy se najde nějaký dobrák co křičí do TS kua zase mi to laglo před střelbou, tak nevím jestli se vymlouvá proč se netrefil nebo co..... 8) )

Obrázek

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 11:15 am 

hehe, tak to ma byt. A dali ti to alespon zadara??? :) 8) :lol:

to jsi mu pohrozil že se půjde vykoupit krví jako střelec ve šturmu? :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 11:27 am 

313_OTU_Oblak píše:
hehe, tak to ma byt. A dali ti to alespon zadara??? :) 8) :lol:

to jsi mu pohrozil že se půjde vykoupit krví jako střelec ve šturmu? :)

asi takto:
Vážený pane xxx,

v příloze můžete najít dva print screeny s naprosto diametrálními hodnotami rychlosti vašeho připojení. Podotýkám, že se jedná v obou případech o stejný tarif, tedy Turbo2000.
Jak jste si mohl všimnout, komunikovali jsme spolu v době, kdy vaše připojení na Luční 1339 nebylo kvalitní. Trvalo to nějakou dobu, ale situace se tam změnila a za poslední tři měsíce, co jsem tam bydlel, nebyly žádné velké problémy. Jak tam internet fungoval, můžete vidět v příloze.
Dnes, jak víte jsem se přestěhoval na Královu 1060. Včera jsme spolu osobně komunikovali a později i po telefonu. Řeknu Vám, že jsem naprosto zděšen, jaké nabízíte služby v tomto domě. (můžete vidět sám v příloze)
Osobně nechápu, kde se ve Vás bere tolik arogance, tvrdit lidem prostřednictvím úst Vašich zaměstnanců, že tyto problémy jsou dané agregací! Vzpomeňte si na dobu, kdy jste začínal a byl jste rád za každého nového zákazníka a snažil jste se pro jejich spokojenost dělat první a poslední. A teď? V Sobotu jste měli (pravda po delší době) větší výpadek sítě právě na Stínadlech. Stalo se to v dopoledních hodinách. Váš člověk na firmě mne odbyl s tím, že si to zapíše a v pondělí tam někoho pošle! Myslíte si, že takto má fungovat zákaznický servis?
Já jsem Vaším zákazníkem třetí rok. Sám jsem Vás doporučil mnoha dalším lidem. Nechápu tedy, jak je možné, že mi Vaší lidé včera vyhrožovali stylem: " a to můžete být rád, že po vás nechceme penále za nedodržení smlouvy", v době kdy jsme řešili zapojení internetu v místě nového bydliště. Řeknu Vám, připadal jsem si jako Alenka v Říši divů, nebo bych měl spíše napsat v říši xxx a nedivit se?
Zasílám Vám tento e-mail, s tím, že čekám Vaší odpověď s nápravnými opatřeními a jejich časový harmonogram během příštího týdne tak, abych ho mohl zveřejnit sousedům.
Doufám, že se dohodneme a nebudu nucen Vám zasílat otevřený dopis formou regionálního tisku. Věřte, že jsem za poslední rok unaven věčným dohadováním s Vaší firmou a jsem ochoten sáhnout i k tomuto kroku.

S pozdravem, Váš věrný zákazník
a podpis

Obrázek

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 12:50 pm 

BRAVOOO 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 12:52 pm 

hele pan FF :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 1:20 pm 

pegasi, co to je za forma???ať před ní varuju lidi :?

takže se na tebe vykašlali a muselo to jít do tisku jo? to jsou parchanti. :?

to mne net fičí dobře, akorát nemám od března ještě smlouvu (známý ji dostal po dvou letech....platil cca 20.000 korun....)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 2:33 pm 

313_OTU_Oblak píše:
pegasi, co to je za forma???ať před ní varuju lidi :?

takže se na tebe vykašlali a muselo to jít do tisku jo? to jsou parchanti. :?

to mne net fičí dobře, akorát nemám od března ještě smlouvu (známý ji dostal po dvou letech....platil cca 20.000 korun....)

....no forma nevím a firmu zminovat nebudu, přece jenom k otevřenému dopisu jsem sáhnout nemusel, problém vyřešili, ještě budu muset napsat majiteli firmy 8)

Obrázek

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon lis 06, 2006 2:38 pm 
Site Admin

313_OTU_Oblak píše:
kopmane, v kopru je kámoš na netu na nějakém kopřivnickém....doted jsem byl přesvědčený že to byl kabel. zeptám se ho.

Jo to muze byt kabel, v kopru je ale ne v rodinnych domcich na kraji mesta :-(

Jinak radiokomunikace asi padly - musel bych mit antenu s big reflektorem (elipsopid cca 60x50cm) a jeste k tomu na opacne strane baraku na cca 2m tyci (a jelikoz je to v prosklennem rohu zimni zahrady tak nevim jak by to ta jedna vrstva cihel unesla nehlede ne esteticky dojem)... Jo a pokud by za rok ty stromy v dalce o kousek poporostly tak mam smulu :-(

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina