313_OTU_Oblak píše:
asi takto:
Vážený pane xxx,
v příloze můžete najít dva print screeny s naprosto diametrálními hodnotami rychlosti vašeho připojení. Podotýkám, že se jedná v obou případech o stejný tarif, tedy Turbo2000.
Jak jste si mohl všimnout, komunikovali jsme spolu v době, kdy vaše připojení na Luční 1339 nebylo kvalitní. Trvalo to nějakou dobu, ale situace se tam změnila a za poslední tři měsíce, co jsem tam bydlel, nebyly žádné velké problémy. Jak tam internet fungoval, můžete vidět v příloze.
Dnes, jak víte jsem se přestěhoval na Královu 1060. Včera jsme spolu osobně komunikovali a později i po telefonu. Řeknu Vám, že jsem naprosto zděšen, jaké nabízíte služby v tomto domě. (můžete vidět sám v příloze)
Osobně nechápu, kde se ve Vás bere tolik arogance, tvrdit lidem prostřednictvím úst Vašich zaměstnanců, že tyto problémy jsou dané agregací! Vzpomeňte si na dobu, kdy jste začínal a byl jste rád za každého nového zákazníka a snažil jste se pro jejich spokojenost dělat první a poslední. A teď? V Sobotu jste měli (pravda po delší době) větší výpadek sítě právě na Stínadlech. Stalo se to v dopoledních hodinách. Váš člověk na firmě mne odbyl s tím, že si to zapíše a v pondělí tam někoho pošle! Myslíte si, že takto má fungovat zákaznický servis?
Já jsem Vaším zákazníkem třetí rok. Sám jsem Vás doporučil mnoha dalším lidem. Nechápu tedy, jak je možné, že mi Vaší lidé včera vyhrožovali stylem: " a to můžete být rád, že po vás nechceme penále za nedodržení smlouvy", v době kdy jsme řešili zapojení internetu v místě nového bydliště. Řeknu Vám, připadal jsem si jako Alenka v Říši divů, nebo bych měl spíše napsat v říši xxx a nedivit se?
Zasílám Vám tento e-mail, s tím, že čekám Vaší odpověď s nápravnými opatřeními a jejich časový harmonogram během příštího týdne tak, abych ho mohl zveřejnit sousedům.
Doufám, že se dohodneme a nebudu nucen Vám zasílat otevřený dopis formou regionálního tisku. Věřte, že jsem za poslední rok unaven věčným dohadováním s Vaší firmou a jsem ochoten sáhnout i k tomuto kroku.
S pozdravem, Váš věrný zákazník
a podpis