No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je ned dub 20, 2025 4:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 3:24 pm 

313_Hidde píše:
313_Otto píše:
Je lepší se zeptat, jestli by nemohl jít kouřit na MHD zastávce na druhou stranu, ...

Clovek by musel mat rozmeri Machra aby to fungovalo na 100% inac ta 9 z 10-tich posle do prevelebnej riti. :wink: .
Mna vzdy potesi ked niekto vybehne s temou ako su fajciari obmedzovany, ale to ze ja nemozem ist na pivo, ked sa prehanam po meste s kocikom, to nesere nikoho ? :tss:

chod do takej krčmy kde sa nehúli !! :lol:

a prečo mám byť ja a iný ffajčiari diskriminovaný, a nezapáliť si cigu ku pifku ??? :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 4:38 pm 

313_Pycko píše:
313_Hidde píše:
313_Otto píše:
Je lepší se zeptat, jestli by nemohl jít kouřit na MHD zastávce na druhou stranu, ...

Clovek by musel mat rozmeri Machra aby to fungovalo na 100% inac ta 9 z 10-tich posle do prevelebnej riti. :wink: .
Mna vzdy potesi ked niekto vybehne s temou ako su fajciari obmedzovany, ale to ze ja nemozem ist na pivo, ked sa prehanam po meste s kocikom, to nesere nikoho ? :tss:

313_Pycko píše:

Tak to mozem rovno pit doma, lebo do takej nikto koho poznam nechodi :lol:

313_Pycko píše:
a prečo mám byť ja a iný ffajčiari diskriminovaný, a nezapáliť si cigu ku pifku ??? :wink:

Kto povedal ze si nemozes, zober si pivo s cigaretou von :D
Juuj to by bola idilka , mala beha po krcme , divcata a uz veselsi pani sa s nou zabavaju, ja popijam uz 3-tie debata s kamartmi, s Pyckom sice debatim pomenej, lebo stale vybieha do mrazu si zapalit. Paraada. Zeby to bol ten raj ? :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 5:37 pm 

313_Hidde píše:
313_Pycko píše:
313_Hidde píše:
313_Otto píše:

313_Pycko píše:

313_Pycko píše:

Juuj to by bola idilka , mala beha po krcme , divcata a uz veselsi pani sa s nou zabavaju, ja popijam uz 3-tie debata s kamartmi, s Pyckom sice debatim pomenej, lebo stale vybieha do mrazu si zapalit. Paraada. Zeby to bol ten raj ? :D

tak chod ti do mrazu !!! a malu do teho netahaj ! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 6:01 pm 

:lol: :lol: :lol:
Hidde, u nás byl taky jeden s kocíkom a stavil se v hospodě a pak v druhé hospodě a třetí hospodě... a pak přišel domů bez kocíka. :lol: Nejhorší však bylo, že byl už v takovém stavu, že se s ním nedalo domluvit, venku byl mráz a manželka obíhala všechny hospody než ten kocík našla. Málem to bylo na rozvod.

K těm kuřákům. Pokud nechtějí být omezováni, tak ať neomezují mně. Hospody nejsou jen pro kuřáky. Pokud by byly, neměl bych nic proti a šel bych tam na vlastní nebezpečí. Já si chci pokecat u piva a jsem tolerantní člověk, takže nějakou tu cigaretu snesu. Pokud je toho ovšem moc a nepomáhá ani slušné slovo, tak to občas se švagrem řešíme tak, že si zapálíme doutník ( a tím myslím opravdu doutník) a pak si i kuřáci cigaret odsedávají. Nevím sice proč, ale prý jim to smrdí. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 7:16 pm 

313_Pycko píše:
313_Hidde píše:
313_Pycko píše:
313_Hidde píše:
313_Otto píše:

313_Pycko píše:

313_Pycko píše:

tak chod ti do mrazu !!! a malu do teho netahaj ! :lol:

No ked uz ma mala ostat doma. tak mi je to jedno. :wink: . Ved kto prezije Bomburu v zime (majitel je zid ;) ) tak prezije vsetko. :D

Santy, to s tou cigarou dobry napad :D . To moj otec raz dostal napad a znovu vytiahol fajku. A kedze to bolo uz davnejsie co ju fajcil a tabak sa mu niekde zapotrosil (zeby ja s bratom ? ;) ) vytiahol zo skrine TarasBulbu, co mama mala proti moliam. Zapalil dva razi potiahol a ... trvalo tyzden pokial si trufol zapalit prvu cigaretu. :wink: Asi tu fajku niekde pohladam. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 8:22 pm 

tak tak pánové seřadíme se - bude se fotit
tak tak takto si to představuju žádné rýpání pseudointelektuálské (fuj to je slovo doufrám že jsem se trefil a napsal to rovně tedy doře bo po sobě příspěvky zásadně nečtu) výlevání takové malé přátelské pokecání u piva

pro nekuřáky táhněte si kecat do mlíčáku k džusu chlastat je návikové a škodlivé aspon se vám nic nestane a pokud tam zapomenete děcko rozhodně se bude cejtit jako doma lehne do vlašáku hlavičku položí na mléčné vaky a pěkně usné s rakvičkou v hubě místo dudlíku :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 15, 2007 8:35 pm 

Ha, došly argumenty. :D
Všechny ty kuřáky zavřít, převychovat a pak možná pustit jako nekuřáky do světa za dobré chování. 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 5:56 am 

zajímavé.....

u nás byla jediná hospoda kde se nekouřilo. Byla furt nacpaná k prasknutí, ale stejně kurwa se stala kuřácká !! Takže lidi co měli kde chodit přestali a nahradili je kuřácké násosky...asi víc vypijou a tržby z cigar jsou zřejmě nezanedbatelné.

Jen ať stojí 400kč jako v austrálii. Heh..kdo chce, stejně si kouřit a chlastat bude, stejně jako to dělají cigáni. Kradou šrot, nemají co žrát, ale chlastat a kouřit se musí.

Ad hospody. Pokud je nekuřácká, má u mne plus. veliké. Není nic horšího když si dáváte oběd a někdo vedle vás si dá na "uklidnění" a zahnání hladu cigáro.....to vám pak chutná naprosto skvěle. Osobně bych nebyl tak represivní aby byly všechny hospody nekuřácké, spíše bych dal podnikům které nabízí jídlo výběr mezi nekuřáckou nebo že musí mít kouřotěsně oddělený nekuřácký prostor. Přeci jenom normální je pořád ještě nekouřit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 11:02 am 

313_123 píše:

pro nekuřáky táhněte si kecat do mlíčáku k džusu chlastat je návikové a škodlivé aspon se vám nic nestane a pokud tam zapomenete děcko rozhodně se bude cejtit jako doma lehne do vlašáku hlavičku položí na mléčné vaky a pěkně usné s rakvičkou v hubě místo dudlíku :P

Ej kurva, podla tohto by som londat dzus a mlieko. No, hmm, tak to sa radsej naucim fajcit .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 11:36 am 

něco ze života

znám jenoho pána je mu něco přez 50
kouří 60 - 80 cigaret každý den od 14
pije tak 8 - 10 piv denně (závěrečky na vys. škole dělal po 25 pivech)
dělá kvality managera ve firmě co mimojiné stavý atomové el. takže byl snad i v reaktoru
příjem ovoce a zeleniny se omezuje už tak 30 let. na dvě až tři rajčata a jednu merunku více se mu nepodaří vypjestovat pokud nepočítam vlastnoručně pálenou hruškovici

a nejen že je totálně zdravej ale i opravdu existuje

většina zvás ví něco o mém dědoj
takže kouřil 50 let 60 cigaret každý den
při celkovém předoperačním vyšetření byl i na plicním protože měl pár let předtím problém nemohli ho uspat měl tak zadehtované plíce že se báli že by jim mohl zaklepat bačkorama
no a ted má plíce jako kdyby nikdy nekouřil
(museli zavolat strejce kterej tam dělá na neurochyrurgii primáře aby to potvrdil - nám nechtěli věřit že kouřil)

a tohle at mě někdo teda objasní

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 12:31 pm 

numero, občas existuje někdo odolný nebo zvyklý...ale mrkniu na havla, kdyby mu nevzali půl plíce tak už klepe bačkorama...mne stačí vědět že více jak polovina dlouholetých kuřáků chcípne na rakovinu...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 2:03 pm 

BLBOST!!!!! :eee:
Největší pověra, která existuje.
cca 55% rakoviny je zapříčiněno genetikou.
cca20% je zapříčiněno dlouhodobou nemocí.
zbylých cca 25%je zapříčiněno různými vlivy, jako jsou např stres, pracovní prostředí a samozřejmě i toxické látky.

Toto jsou čísla, která jak se pamatuj, mi říkal můj profesor na biofyziku, jenž pracuje na onkologii a jsou stejně nahovno, protože je to zkurvená statistika, která užívá nástrojů jako průměr, pravděpodobnost apod.

(mohu si je pamatovat blbě, takže je berte s velkou rezervou, ale pokusím se někde najít zdroj a upřesnit to, nebo se poptám bráchy, ale to bude tak zaměsíc).

Ale hlavní co je, že nikdy se nejedná o jednu příinu, ale o celou sérii událostí, které zapříčiní tvorbu nádoru.

Dále, rakovinové buňky (degenerované buňky) má v sobě každý člověk, záleží jen zda li budou aktivovány.

Kdyby byli známi přesné příčiny ( rozbuška) vzniku nádoru, pak by již dávno existoval lék na rakovinu.

Problém SILNÝCH kuřáků je spíše v jiných nemocech, včetně oslabování imunity.

Pokud chceš taky nějaký články o nikotinu, jako o léčivé látce, pak ti je rád poskitnu. č.víno podobně. Je to jako sevším všeho moc škodí.

PS podle jedněch výzkumů, je vitamín C TOXICKÝ, a při nadměrném a dlouhodobém užívání může poškozovat játra, což může vést až k cirhóze ( první stádium rakoviny jater)
Zajímavé že??? :hmm:

NEVĚŘTE MÉDIÍM!!!! ANI DOKTORŮM!!!!!!! TI NA TOM VYDĚLÁVAJÍ!!!!

Radši si přečtěte nějaké články na danné téma z odborných časopisů.
(Až si většinu přečteme, pak se o škodlivosti danných látek můžeme dál povídat, do té doby je to bezpředmětný)

Pokud moc kecám tak mě sestřelte :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 2:10 pm 

313_Otto píše:
BLBOST!!!!! :eee:
Největší pověra, která existuje.
cca 55% rakoviny je zapříčiněno genetikou.
cca20% je zapříčiněno dlouhodobou nemocí.
zbylých cca 25%je zapříčiněno různými vlivy, jako jsou např stres, pracovní prostředí a samozřejmě i toxické látky.

Toto jsou čísla, která jak se pamatuj, mi říkal můj profesor na biofyziku, jenž pracuje na onkologii a jsou stejně nahovno, protože je to zkurvená statistika, která užívá nástrojů jako průměr, pravděpodobnost apod.

(mohu si je pamatovat blbě, takže je berte s velkou rezervou, ale pokusím se někde najít zdroj a upřesnit to, nebo se poptám bráchy, ale to bude tak zaměsíc).

Ale hlavní co je, že nikdy se nejedná o jednu příinu, ale o celou sérii událostí, které zapříčiní tvorbu nádoru.

Dále, rakovinové buňky (degenerované buňky) má v sobě každý člověk, záleží jen zda li budou aktivovány.

Kdyby byli známi přesné příčiny ( rozbuška) vzniku nádoru, pak by již dávno existoval lék na rakovinu.

Problém SILNÝCH kuřáků je spíše v jiných nemocech, včetně oslabování imunity.

Pokud chceš taky nějaký články o nikotinu, jako o léčivé látce, pak ti je rád poskitnu. č.víno podobně. Je to jako sevším všeho moc škodí.

PS podle jedněch výzkumů, je vitamín C TOXICKÝ, a při nadměrném a dlouhodobém užívání může poškozovat játra, což může vést až k cirhóze ( první stádium rakoviny jater)
Zajímavé že??? :hmm:

NEVĚŘTE MÉDIÍM!!!! ANI DOKTORŮM!!!!!!! TI NA TOM VYDĚLÁVAJÍ!!!!

Radši si přečtěte nějaké články na danné téma z odborných časopisů.
(Až si většinu přečteme, pak se o škodlivosti danných látek můžeme dál povídat, do té doby je to bezpředmětný)

Pokud moc kecám tak mě sestřelte :D

si mě předběhl 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 2:22 pm 

Och, to je tématek. :oh:
Přileji trocha leteckého benzínku do 123ky, Numerka.
V Olomouci je jedna taková hospoda pro nekuřáky. Nejsem z tohoto města, ale s kamarády jsem jí navštívil a museli jsme si domluvit týden dopředu stůl. Bylo plno. Piva měli 7 druhů a všechny parádní pivní lahůdky byli k tomu všemu. Mňamka 8-[ . Venku kouřili kuřáci a já se ptal proč nechodí do jiné knajpy? Hmm, je tu to fajn, neštípou nás oči a nesmrdíme. Dal jsem 5 kousků a jel domů, nesmrdíce od kouřovodů naších kuřáků. Kéž by byla u nás ve Šternberku taková hospoda, povzdechl si Husita. :roll: A přeci je! Je tomu už skoro rok a je tu. V pátek večer plno, sobota také. Když jdu kolem i ve všední den, vždy jsou tam hosti. Prý v Irsku je kouření zakázané v hospodách a mysleli si, že je po kšeftu. A ono přibylo a lidi chodí rádi a je to fajn. Venku jsou popelníčky a tam se kouří dle libosti. Jeden borec se tam dokonce seznamil se svojí ženou, kuřačkou a kdyby né zákazu, nikdy by to nešlo, styděl se jí oslovit. A co ty na to jako sexuolog 313ky? :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 16, 2007 2:24 pm 

receptr pro fataleho

pokud ti sousedi nechtěj přestat kouřit nalej do mysky vodu s octem
a přilož ke dveřím na balkon
odskoušeno u papáčka na silvestra (malá místnůstka hodně lidí) asi 10 kuřáku a nekuřáci si nestěžovali

taky sem čuměl ale fungujeto

ps: skoušel si je vytopit případně (odskoušeno na sousedech u PB)
oklop repráky na zem pust alexandrovce to zabírá 100 % :idea:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina