BLBOST!!!!!
Největší pověra, která existuje.
cca 55% rakoviny je zapříčiněno genetikou.
cca20% je zapříčiněno dlouhodobou nemocí.
zbylých cca 25%je zapříčiněno různými vlivy, jako jsou např stres, pracovní prostředí a samozřejmě i toxické látky.
Toto jsou čísla, která jak se pamatuj, mi říkal můj profesor na biofyziku, jenž pracuje na onkologii a jsou stejně nahovno, protože je to zkurvená statistika, která užívá nástrojů jako průměr, pravděpodobnost apod.
(mohu si je pamatovat blbě, takže je berte s velkou rezervou, ale pokusím se někde najít zdroj a upřesnit to, nebo se poptám bráchy, ale to bude tak zaměsíc).
Ale hlavní co je, že nikdy se nejedná o jednu příinu, ale o celou sérii událostí, které zapříčiní tvorbu nádoru.
Dále, rakovinové buňky (degenerované buňky) má v sobě každý člověk, záleží jen zda li budou aktivovány.
Kdyby byli známi přesné příčiny ( rozbuška) vzniku nádoru, pak by již dávno existoval lék na rakovinu.
Problém SILNÝCH kuřáků je spíše v jiných nemocech, včetně oslabování imunity.
Pokud chceš taky nějaký články o nikotinu, jako o léčivé látce, pak ti je rád poskitnu. č.víno podobně. Je to jako sevším všeho moc škodí.
PS podle jedněch výzkumů, je vitamín C TOXICKÝ, a při nadměrném a dlouhodobém užívání může poškozovat játra, což může vést až k cirhóze ( první stádium rakoviny jater)
Zajímavé že???
NEVĚŘTE MÉDIÍM!!!! ANI DOKTORŮM!!!!!!! TI NA TOM VYDĚLÁVAJÍ!!!!
Radši si přečtěte nějaké články na danné téma z odborných časopisů.
(Až si většinu přečteme, pak se o škodlivosti danných látek můžeme dál povídat, do té doby je to bezpředmětný)
Pokud moc kecám tak mě sestřelte