víš smrky...chodíš na modelfórum????tam jeden modelář dělá jeden z mých dvou modelářských snů.
1) první můj sen je spitfire Vb od tamyie, 1/72, resiny kokpit, kamufláž 42 dieppe.....s krásnými pruhy. nejlépe někdo z našich squadron... jeden z nich to tam zrovna dělá. osobně s mým spitem vůbec spokojen nejsem, je to špatně vytmelené, šedá je tmavší než má být, odtokovka je hrubá a spousta dalších věcí....
2) S-199 vymakaná.....v 1/72
já to stavím pro dobrý pocit aby se to líbilo hlavně mně....kamarád co jsme spolu začínali má skvělou stříkací pistoli, stavebnice kupuje jenom ty nejlepší a dostal se tak daleko že chce odřezat šachty z mustangu tamyia bo se má resinové lepší. mně se ty tamyacké líbí...nějaký surfacer, stříkaní, olejovky, olítání atd....jo...ale já vždycky budu stará škola..tmel, štětec, malinkaté olétání...vodičky pod obtisky mám, ale nějak jsem je na tom spitu nechtěl zkoušet

...a skončím tím že to stříknu silikonem

a bude se mi to líbit. taky nemusím mít všude otevřenou kabinku

radši je mám zavřené....btw. hoď si taky nějaké obrázky na net ať se mohu kouknout

co máš pěkného. Btw. mám ještě starou herku (buff Mk.I) ze singapuru RAF (matchbox) slepoval jsem mu tedka podvozek, tak ho tam potom taky přidám (kua to je stařeček, ještě ze střední....12 let?)
btw. na těch estrankach máš stránky s fotkama nahozené za 5 minut (doslova) a 30 MB volného místa...to stačí
jinak letadelka co mám doma postavené..moje jsou spit, avia b35, buffalo...zbytek už jsem zrušil...jo a ještě Me410 s 50tkou laufem......pak mám doma FW190A (heinz bar) 190D-9(13-hasegawa stará.....nebo to byla italerka?už nevím..)Bf110, A6M, P-400.....ale ty jsem nedělal ... ty mám jen vystavené. (od toho kámoše

Na asfalfestu na požádání ukážu